Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

dubravka zima ×

Najava • 12.05.2022.

Predstavljanje knjige 'Biblioteka Vjeverica' Ivane Božović

Predstavljanje knjige 'Biblioteka Vjeverica' Ivane Božović održat će se u četvrtak 12. svibnja u Knjižnici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu. O knjizi će uz autoricu govoriti urednica knjige i profesorica na Odsjeku za kroatologiju na Fakultetu hrvatskih studija, dr. sc. Dubravka Zima te prof. dr. sc. Dijana Zalar s Učiteljskog fakulteta u Zagrebu.
Najava • 06.06.2021.

Začarana Močvara predstavlja četiri nove knjige Stanislava Habjana

Kako se ponašati kad si imao sreću u pola godine objaviti četiri nove knjige, koliko si, u najboljem slučaju, objavio tijekom cijelog dosadašnjeg života. Naravno da to nikad više nećeš ponoviti, pa bi već samo zato trebao to obilježiti, predstaviti, proslaviti... U nedjelju 6. lipnja 2021. u 12 sati u programu Začarane Močvare gostuje Stanislav Habjan, koji će tom prilikom predstaviti svoje četiri...
Najava • 28.02.2020.

Promocija biografije Ivane Brlić Mažuranić 'Praksa svijeta' Dubravke Zime

Predstavljanje biografije Ivane Brlić Mažuranić 'Praksa svijeta' autorice Dubravke Zime (Naklada Ljevak, 2019) održat će se u petak, 28. veljače u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu. O knjizi će govoriti Marijana Hameršak, Marina Protrka Štimec i Dubravka Zima.
Najava • 14.11.2014.

Okrugli stol na temu Ivana Brlić Mažuranić ili 'mišolovka' bajke

Okrugli stol na temu Ivana Brlić Mažuranić ili 'mišolovka' bajke održava se u sklopu programa Kap priče na dlanu: Ususret Bologni iz Zagreba, u petak 14. studenoga u Talijanskom Institutu za kulturu u Zagrebu. Sudjelovat će Dubravka Zima i Sanja Lovrenčić. Voditeljica okruglog stola je Nataša Govedić.