Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 05.06.2021.

Začarana Močvara predstavlja četiri nove knjige Stanislava Habjana
Održava se
06.06.2021. u 12h

Nemoguća varijanta i druge priče Habjan Stanislav
Košulja na cvjetove i pjesme na struju Habjan Stanislav

Kako se ponašati kad si imao sreću u pola godine objaviti četiri nove knjige, koliko si, u najboljem slučaju, objavio tijekom cijelog dosadašnjeg života. Naravno da to nikad više nećeš ponoviti, pa bi već samo zato trebao to obilježiti, predstaviti, proslaviti... Recimo, ovu sad prvu nedjelju, točno u podne, u Začaranoj Močvari. Zamoliti profesoricu suvremene književnosti, autoricu najljepših riječi napisanih o tvome pisanju, da kaže nešto o tim novim knjigama, a potom i sam nešto reći, pročitati neku zgodnu pjesmu ili dijalog... Možda nije loša ideja.

U nedjelju 6. lipnja 2021. točno u podne iliti u 12 sati u programu Začarane Močvare (Trnjanski nasip bb, Zagreb) gostuje Stanislav Habjan, koji će tom prilikom predstaviti svoje četiri nove knjige, redom to su: "Košulja na cvjetove i pjesme na struju, tekstovi za pjevanje" (Petikat, 2020.), "Nemoguća varijanta i druge priče", proza (Petikat, 2020), "Vrijeme i mi; PostApoc dijalozi", proza (Lauba, 2020) i "Neobjavljeno 1983-2023", plakati (HDD, 2021.). Uz sudjelovanje autora o njegovim knjigama govoriti će profesorica suvremene književnosti Dubravka Zima.

Umjetničko djelovanje Stanislava Habjana obuhvaća pisanje, dizajn, likovnost, performans, multimediju, o čemu smo s njim nedavno i opširno razgovarali ("Nikad ne znaš čije je ono što potpisuješ").

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –