Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Goran Tribuson ×

Najava • 12.11.2019.

42. Interliber, Premium program – sadržaj i doživljaj!

U okviru Premium programa na Interliberu, svoje nove knjige predstavit će Rade Jarak, Igor Rudan, Goran Tribuson, a uz njih će gostovati i Damir Karakaš i Maša Kolanović, te Luka Modrić koji će predstaviti svoju autobiografiju 'Moja igra'. Održat će se i nekoliko tribina od kojih izdvajmo onu o zvučnoj/audio i e-knjizi u Hrvatskoj.
Vijest • 28.10.2019.

Dodjelom književne nagrade 'Fran Galović' Goranu Tribusonu završena je Galovićeva jesen 2019

Književnu nagradu 'Fran Galović' za najbolju knjigu na temu identiteta i zavičaja dobio je Goran Tribuson za roman 'Otac od bronce'. Najviše glasova čitatelja dobio je Zoran Žmirić za roman 'Pacijent iz sobe 19', a nagrade 'Mali Galović' osvojili su Lovro Halaček, Martin Barberić i Ivana Kos.
Najava • 08.05.2019.

Promocija romana Gorana Tribusona 'Otac od bronce'

Promocija novog romana Gorana Tribusona 'Otac od bronce' održat će se u srijedu 8. svibnja u zagrebačkoj knjižari Znanje u Gajevoj. Jednu od 'najljepših ljubavnih priča novije hrvatske književnosti' uz autora će predstaviti Julijana Matanović i Denis Derk.
Najava • 12.11.2016.

Vodič kroz događanja na Interliberu: Subota, 12. 11.

U subotu ćemo saznati tko je ovogodišnji dobitnik nagrade OVCA U KUTIJI za najbolju hrvatsku slikovnicu, a svoje će knjige potpisivati: Slavenka Drakulić, Stipe Božić, Kristian Novak, Jasna Horvat, Miro Gavran, Pavao Pavličić, Julijana Matanović, Goran Tribuson, Tomislav Torjanac, Anita Šupe, Milana Vlaović, Edi Matić, Davor Mandić...
Najava • 16.12.2014.

Balkan Noir predstavlja Propali kongres Gorana Tribusona

Biblioteka Balkan Noir donosi svoj sedmi naslov - 'Propali kongres' Gorana Tribusona, a vi imate priliku, u utorak 16. prosinca, u veseloj predblagdanskoj atmosferi Book Caffea saznati više o biblioteci i novom romanu. U tome će vam pomoći Gorani Tribuson i Gavranović, Zoran Maljković i Sonja Šarunić.
Najava • 14.12.2006.

Kuća u kojoj stanuje vrag

Promocija novog romana Gorana Tribusona «Kuća u kojoj stanuje vrag» održati će se u četvrtak, 14. prosinca 2006. s početkom u 19:30 sati u novootvorenom Booze & Blues pubu u podrumu Bulldog XL caffea. Novi roman Gorana Tribusona po atmosferi, crnom humoru i galeriji neobičnih likova možda je najsličniji njegovom «periferijskom kvartetu», u kojem prepoznajemo sve socijalne pretvorbe našeg vremena i...