Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Gordana Lukačić ×

Najava • 25.11.2017.

Predstavljanje serije edukativnih slikovnica o Pandi Mandi i čajani na Mjesecu

Predstavljanje serije edukativnih slikovnica Gordane Lukačić (Čajana na Mjesecu, Uzbuna u Bambusgaju! i Povratak na Zemlju), koje na duhovit način kod djece potiču pozitivan stav prema očuvanju prirode i svih njenih vrsta, održat će se u subotu, 25. studenog u Knjižnici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu.
Najava • 19.11.2016.

Promocija najbolje slikovnice natječaja Piširiši : Kakav sam takav sam (Lukačić & Jantolek)

Promocija slikovnice Gordane Lukačić i Saše Jantoleka 'Kakav sam takav sam', nagrađene na 2. natječaju Piširiši za najbolju slikovnicu, održat će se u subotu 19. studenoga u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu.
Vijest • 15.06.2016.

Gordana Lukačić i Saša Jantolek pobjednici 2. natječaja Piširiši za najbolju slikovnicu

Hrvatsko društvo književnika za djecu i mlade / Klub prvih pisaca objavilo je rezultate 2. natječaja Piširiši, koji se dodjeljuje za najbolju slikovnicu (tekst i ilustracije). Nagradu u kategoriji najboljeg teksta dobila je Gordana Lukačić za naslov 'Takav sam kakav sam', dok je pobjednik u kategoriji najbolje ilustracije Saša Jantolek za ilustracije 'Priča o grmljavini'.
Najava • 06.02.2016.

Kazalište i knjiga: 'Čajana na Mjesecu' Gordane Lukačić

U programu Kazalište i knjiga koji se održava u zagrebačkom Kazalištu Trešnja, u subotu 6. veljače održat će se predstavljanje slikovnice i radionica 'Čajana na Mjesecu' Gordane Lukačić, uz druženje s pandama i nezaobilazno ispijanje čaja.