Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Ivan Šamija ×

Najava • 04.04.2017.

Kreće nova tribina u Booksi - 'Poezija na živo' ugošćuje Miroslava Kirina

'Poezija na živo' nova je serija tribina u sklopu Booksinog Književnog budoara. Prvi gost tribine je Miroslav Kirin, pjesnik, prevoditelj i prozaik, a voditelj tribine je mladi pjesnik Ivan Šamija.
Najava • 20.12.2016.

Poezija u dvorištu: Ivan Šamija

Gost ciklusa tribina Poezija u dvorištu, u utorak 20. prosinca u Caféu u dvorištu, bit će pjesnik Ivan Šamija. Program vode Branko Čegec i Miroslav Mićanović.
Najava • 05.02.2015.

Književna večer Novi autor – Nova stranica

Udruga Nova stranica Zagreb organizira književnu večer „Novi autor – Nova stranica“ koja će se održati u četvrtak 5. veljače u 19,30 sati u caffe galeriji Lav. Moderator Roman Simić Bodrožić predstavit će autore Marka Gregura, Ivana Šamiju i Vanju Spirina te njihova najnovija izdanja.
Najava • 21.11.2014.

Čitaj mi : Poetski countdown

Program naziva Poetski countdown - čitamo poeziju i govorimo o njoj!, u organizaciji CeKaPe-a, održat će se u ponedjeljak 24. studenoga u 19 sati u Caffe Expressu u Zagrebu. Gostuju pjesnik Ivan Šamija i pjesnikinja Sanja Baković koja priprema svoju prvu zbirku poezije. Moderira zaljubljenica u poeziju, Katarina Brajdić.
Najava • 05.11.2014.

Razgovor o poeziji povodom knjige ‘Projekt Poljska’ Ivana Šamije

Razgovor o poeziji povodom objavljivanja knjige pjesama ‘Projekt Poljska’ Ivana Šamije u izdanju Meandarmedie, održat će se u srijedu 5. studenoga u Književnom klubu Booksa u Zagrebu. U razgovoru će sudjelovati Miroslav Mićanović, Irena Matijašević, Branislav Oblučar i Ivan Šamija.