Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Ivan Vidić ×

Najava • 29.11.2018.

Predstavljanje knjige Ivana Vidića 'San od tisuću ljeta'

Predstavljanje knjige Ivana Vidića 'San od tisuću ljeta' održat će se u četvrtak, 29. studenog u Dvorani Müller Kina Europa u Zagrebu. O knjzi će govoriti Nada Gašić, Dinko Telećan, Srđan Sandić, Sreten Mokrović i Ivan Vidić.
Vijest • 16.07.2014.

Pisci na Dubrovačkim ljetnim igrama

Projekt "Pisci na Igrama" tradicionalna je priredba Dubrovačkih ljetnih igara, koju organiziraju Dubrovačke ljetne igre i Hrvatsko društvo pisaca. Ove je godine naziv projekta, čija je autorica Mani Gotovac, "Pijesak dokle ti oko seže", prema prvoj rečenici romana Ocean more, talijanskog pisca Alessandra Baricca. U programu "Pisci na Igrama" bit će predstavljeni ulomci iz djela Ive Brešana, Arsena Dedića i...
Najava • 27.11.2007.

Promocija knjige 'Violator / Ona govori'

Promocija knjige «Violator / Ona govori» Ivana Vidića, a u izdanju Algoritma, održat će se u u utorak, 27.11.2007. u 19 sati, u Novinarskom domu u Zagrebu. Knjigu će predstaviti Nada Gašić, Rade Dragojević i Kruno Lokotar, a odabrane ulomke čitati Vili Matula.
Najava • 09.11.2007.

Predstavljanje Algoritmovih autora na Interliberu

Na Algoritmovom štandu na Interliberu u paviljonu 5, štand 4c, u petak i subotu organizirano je druženje autora s publikom i potpisivanje knjiga. Publici će se predstaviti Algoritmovi autori: Svjetlan Junaković, Sanja Lovrenčić, Nada Gašić i Igor Kokoruš Lebovski, te novi autori, debitanti biblioteke 'KaLibar': Ivan Vidić, Marijana Ogresta, Zdenko Mesarić i Zoran Tomić.