Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 07.02.2024.

Predstavljanje romana 'Sat koji otkucava samo tik' Ivana Vidića
Održava se
08.02.2024. u 19:30h

"Sat koji otkucava samo tik" roman je o ljubavi, izdaji, osveti i zločinu. Dramatičar i prozaik Ivan Vidić u romanu isprepliće više likova, fabularnih rukavaca, književnih i pop-kulturnih žanrova, kojima otvora brojne crne rupe današnjeg svijeta u kojem „nitko nema kontrolu i ludilo je gospodar situacije“. 
Roman je to o trenutku kad iracionalno zavlada situacijom, razumu koji se gubi pred osjećajima, bijesu i nekontroliranim akcijama. Kad privatno ludilo postane „nesvjesna društvena revolucija“, nema više razlike između ozbiljnosti i farse, humora i užasa, u tom začudnom vremenu u kojem jedva još otkucava i samo – tik!

Predstavljanje romana „Sat koji otkucava samo tikIvana Vidića (Hena com, 2023) održat će se u četvrtak, 8. veljače, u 19 i 30, u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu.

Uz autora, o romanu će govoriti Jagna Pogačnik (urednica) i Dinko Telećan (promotor).

Odlomke iz romana čita glumac Filip Nola.

Ivan Vidić

Sat koji otkucava samo tik

  • Hena com 11/2023.
  • 344 str., tvrdi uvez s ovitkom
  • ISBN 9789532594522

'Sat koji otkucava samo tik' roman je o ljubavi, izdaji, osveti i zločinu. Započevši kao priča o strastvenoj ljubavi i braku sveučilišnog profesora Julija i mlade studentice Lujze, nalik na one u operama koje Julije pasionirano sluša negdje u pozadini, roman suvereno kreće iznenađujućim žanrovskim pravcima. Dramatičar i prozaik Ivan Vidić isprepliće više likova, fabularnih rukavaca, književnih i pop-kulturnih žanrova...

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –