Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Ivo Goldstein ×

Najava • 12.04.2022.

Promocija knjige Ive Goldsteina 'Antisemitizam u Hrvatskoj od srednjega vijeka do danas'

Nakladnička kuća Fraktura na tribini Razotkrivanje predstavlja novu knjigu istaknutog povjesničara Ive Goldsteina 'Antisemitizam u Hrvatskoj od srednjega vijeka do danas'. Knjiga prikazuje proces stvaranja i rađanja mržnje prema drugome i drugačijem koja je dovela i do Holokausta.
Najava • 04.03.2020.

Predstavljanje knjige 'Kontroverze hrvatske povijesti 20. stoljeća' Ive Goldsteina

Predstavljanje knjige 'Kontroverze hrvatske povijesti 20. stoljeća', povjesničara dr. Ive Goldsteina, održat će se u srijedu 4. ožujka u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu. Osim autora, o knjizi će govoriti povjesničar Goran Hutinec i Budimir Lončar.
Najava • 12.11.2019.

Program događanja na Interliberu 2019. - dan 1.

42. sajam knjiga Interliber započinje svečanim otvorenjem u utorak 12. studenog u 11 sati. Nakon otvorenja počinje i program događanja, predstavljanja knjiga i autora, gostuju: Rade Jarak, Igor Rudan, Ivo Goldstein, Damir Matković, Ivica Ivanišević, Darko Cvijetić, Maša Kolanović, Jurica Pavičić...
Najava • 28.10.2019.

Predstavljanje knjige Slavka Goldsteina 'Proslovi za bolju zemlju'

Predstavljanje knjige Slavka Goldsteina 'Proslovi za bolju zemlju' održat će se u ponedjeljak, 28. listopada u Hrvatskom glazbenom zavodu u Zagrebu. O knjizi će govoriti Vesna Pusić, Ivica Đikić, Boris Pavelić, Ivo Goldstein i Seid Serdarević.
Najava • 21.11.2018.

Predstavljanje knjige 'Jasenovac' Ive Goldsteina

Predstavljanje knjige 'Jasenovac' Ive Goldsteina, prve prave znanstvene monografije o jednom od najstrašnijih mučilišta i gubilišta Drugog svjetskog rata, održat će se u srijedu 21. studenog u Novinarskom domu u Zagrebu. Uz autora, o knjizi će govoriti Vuk Perišić, Goran Hutinec i Seid Serdarević.