Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Ivo Goldstein ×

Najava • 25.09.2023.

Predstavljanje knjige Ive Goldsteina 'Povijesni revizionizam i neoustaštvo'

Predstavljanje nove knjige povjesničara i diplomata Ive Goldsteina 'Povijesni revizionizam i neoustaštvo – Hrvatska 1989. – 2022.' održat će se 25. rujna u Novinarskom domu u Zagrebu. Uz autora, o knjizi će govoriti dr. sc. Goran Hutinec, docent na Odsjeku za povijest na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, Tihomir Ponoš, novinar, i Vuk Perišić, pisac i kolumnist.
Najava • 12.04.2022.

Promocija knjige Ive Goldsteina 'Antisemitizam u Hrvatskoj od srednjega vijeka do danas'

Nakladnička kuća Fraktura na tribini Razotkrivanje predstavlja novu knjigu istaknutog povjesničara Ive Goldsteina 'Antisemitizam u Hrvatskoj od srednjega vijeka do danas'. Knjiga prikazuje proces stvaranja i rađanja mržnje prema drugome i drugačijem koja je dovela i do Holokausta.
Najava • 04.03.2020.

Predstavljanje knjige 'Kontroverze hrvatske povijesti 20. stoljeća' Ive Goldsteina

Predstavljanje knjige 'Kontroverze hrvatske povijesti 20. stoljeća', povjesničara dr. Ive Goldsteina, održat će se u srijedu 4. ožujka u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu. Osim autora, o knjizi će govoriti povjesničar Goran Hutinec i Budimir Lončar.
Najava • 12.11.2019.

Program događanja na Interliberu 2019. - dan 1.

42. sajam knjiga Interliber započinje svečanim otvorenjem u utorak 12. studenog u 11 sati. Nakon otvorenja počinje i program događanja, predstavljanja knjiga i autora, gostuju: Rade Jarak, Igor Rudan, Ivo Goldstein, Damir Matković, Ivica Ivanišević, Darko Cvijetić, Maša Kolanović, Jurica Pavičić...
Najava • 28.10.2019.

Predstavljanje knjige Slavka Goldsteina 'Proslovi za bolju zemlju'

Predstavljanje knjige Slavka Goldsteina 'Proslovi za bolju zemlju' održat će se u ponedjeljak, 28. listopada u Hrvatskom glazbenom zavodu u Zagrebu. O knjizi će govoriti Vesna Pusić, Ivica Đikić, Boris Pavelić, Ivo Goldstein i Seid Serdarević.