Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Ježeva kućica ×

Promo • 16.11.2018.

Ježeva kućica - omiljena priča za sve generacije - slikovnica plus animirani film

Jedna od najljepših priča u stihu za male i velike, koja je oplemenila mnoge naraštaje univerzalnom porukom o ljubavi prema vlastitome domu, u osvježenome ruhu - uz atraktivan dodatak - sadrži DVD s nagrađivanim animiranim filmom Eve Cvijanović izrađen u tehnici stop animacije.
Vijest • 30.01.2017.

Animirani film 'Ježeva kuća' svoju će premijeru imati na međunarodnom Filmskom festivalu u Berlinu 2017.

Hrabri i skromni Ježurka Ježić ('Po šumi, širom, bez staze, puta / Ježurka Ježić povazdan luta...'), koji je naučio brojne generacije da je vlastiti dom najljepši i najvažniji u životu, ove vječne vrijednosti širit će i u novom kratkometražnom animiranom filmu za djecu i odrasle koji će biti premijerno prikazan na međunarodnom Filmskom festivalu u Berlinu.
Vijest • 15.10.2015.

U Zagrebu počelo snimanje animiranog filma prema priči 'Ježeva kućica' Branka Ćopića

U Zagrebu je počelo snimanje animiranog filma prema priči 'Ježeva kućica' Branka Ćopića. Na filmu sudjeluju Rade Šerbedžija, Darko Rundek i Tim Allen. Film je koprodukcija između kanadskog Nacionalnog filmskog odbora (NFB), studija s 12 Zlatnih kipića, i hrvatskog Bonobostudija.
Najava • 16.02.2006.

Ježeva kućica u Booksi

U četvrtak, 16. veljače 2006. od 20 sati u KK Booksa imate priliku čuti, vidjeti i prisustvovati fenomenu "Ježeve kućice". Naime, u Booksi su za vas pripremili igrokaz "Ježeva kućica" Branka Ćopića u izvedbi grupe "Zlije mece" i premijerno čitanje knjige "Ježeva kućica (za Hrvate)" Ivice Jakšića Čokrića Puke koja uskoro izlazi u izdanju A.G.M-a. Fenomen "Ježeve kućice" će komentarima popratiti...