Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Mirjana Krizmanić ×

Najava • 05.11.2019.

Promocija knjige 'Mala psihološka kuharica' Mirjane Krizmanić

Promocija knjige 'Mala psihološka kuharica s receptima za osnaživanje duha i tijela' Mirjane Krizmanić u kojoj je sakupljen dio kuharskih znanja brojnih hrvatskih psihologa i psihologinja iz svih krajeva naše zemlje, održat će se u utorak 5. studenoga u Hrvatskom novinarskom društvu u Zagrebu.
Najava • 20.02.2019.

Predstavljanje 'Knjige rastanaka' Mirjane Krizmanić

Predstavljanje nove knjige Mirjane Krizmanić 'Knjiga rastanaka' održat će se u srijedu, 20. veljače u Novinarskom domu u Zagrebu. O rastancima koji su sastavni dio naših života, o njihovim dobrim posljedicama i načinima izbjegavanja loših razgovarat će Mirjana Krizmanić, Nataša Jokić-Begić i Koraljka Penavin.
Najava • 17.10.2017.

Predstavljanje knjige Mirjane Krizmanić 'Zašto guramo glavu u pijesak'

Predstavljanje nove knjige Mirjana Krizmanić 'Zašto guramo glavu u pijesak' održat će se u utorak 17. listopada u Novinarskom domu u Zagrebu. Knjigu koja govori 'O poricanju provjerenih činjenica i obmanjivanju sebe i drugih' predstavit će psihologinja Tanja Pureta, urednica Koraljka Penavin i autorica, Mirjana Krizmanić.
Najava • 08.09.2016.

Promocija knjige Mirjane Krizmanić 'O životinjama i njihovim ljudima'

Promocija knjige Mirjane Krizmanić 'O životinjama i njihovim ljudima: Zajedništvo koje nas raduje i obogaćuje' održat će se u četvrtak 8. rujna u Centru mladih Ribnjak u Zagrebu. O knjizi će uz autoricu govoriti Ana Horvat, književnica i pjesnikinja te Koraljka Penavin, urednica knjige.
Najava • 28.10.2015.

Nova knjiga Mirjane Krizmanić govori o toleranciji i uči nas kako je vježbati

Mirjana Krizmanić objavila je novu knjige 'O toleranciji' potaknuta činjenicom da se o toleranciji mnogo govori, ali premalo zna. Što o vježbanju tolerancije možemo naučiti, otkrit će vam na promociji knjige u srijedu 28. listopada u Novinarskom domu u Zagrebu.