Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 31.10.2019.

Promocija knjige 'Mala psihološka kuharica' Mirjane Krizmanić
Održava se
05.11.2019. u 18h

Promocija knjige "Mala psihološka kuharica - s receptima za osnaživanje duha i tijela" Mirjane Krizmanić s ilustracijama Tatjane Krizmanić Meyerowitz, održat će se u utorak 5. studenoga u 18 sati u Hrvatskom novinarskom društvu u Zagrebu (Perkovčeva 2).

Na promociji sudjeluju autorica Mirjana Krizmanić, ilustratorica Tatjana Krizmanić i urednica Koraljka Penavin.

U Maloj psihološkoj kuharici sakupljen je dio kuharskih znanja brojnih hrvatskih psihologa i psihologinja iz svih krajeva naše zemlje. Ovi jednostavni i razumljivo napisani recepti omogućuju manje-više jednostavnu pripremu svih opisanih jela. 

Tijelu se u ovoj knjizi ugađa opisima dobrih jela koje svatko od nas može i financijski i svojim znanjem i trudom pripremiti, a duh se može ojačati ili malo poduprijeti popratnim savjetima ili prijedlozima za rješavanje nekih životnih problema. Taj savjetodavni dodatak čitateljima nudi male psihološke preporuke za različite, uglavnom bezazlene životne situacije.

Mirjana Krizmanić

Mala psihološka kuharica : S receptima za osnaživanje duha i tijela

  • V.B.Z. 10/2019.
  • 132 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789535201960
  • Cijena 129.00 kn

U Maloj psihološkoj kuharici sakupljen je dio kuharskih znanja brojnih hrvatskih psihologa i psihologinja iz svih krajeva naše zemlje. Tijelu se u ovoj knjizi ugađa opisima dobrih jela, a duh se može ojačati ili malo poduprijeti popratnim savjetima ili prijedlozima za rješavanje nekih životnih problema. Taj savjetodavni dodatak čitateljima nudi male psihološke preporuke za različite, uglavnom bezazlene životne situacije.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –