Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 16.10.2017.

Predstavljanje knjige Mirjane Krizmanić 'Zašto guramo glavu u pijesak'
Održava se
17.10.2017. u 19h

Predstavljanje nove knjige Mirjana Krizmanić „Zašto guramo glavu u pijesak“ (V.B.Z., 2017) održat će se u utorak 17. listopada u 19 sati u Novinarskom domu u Zagrebu (velika dvorana, Perkovčeva 2).

Knjigu koja u svom podnaslovu nosi naziv "O poricanju provjerenih činjenica i obmanjivanju sebe i drugih", predstavit će psihologinja Tanja Pureta, urednica Koraljka Penavin i autorica, Mirjana Krizmanić.

Knjiga "Zašto guramo glavu u pijesak?" upoznaje nas s pojavama poricanja, ignoriranja i nijekanja činjenica, zavaravanja i obmanjivanja drugih i sebe te nas uči prepoznavati ta ponašanja. Alati koje nam nudi pomoći će nam da se suočimo s takvim situacijama i prebrodimo ih, ali i da katkad izbjegnemo probleme koje takva ponašanja mogu stvoriti u nekim drugim prilikama.

Mirjana Krizmanić

Zašto guramo glavu u pijesak? : O poricanju provjerenih činjenica i obmanjivanju sebe i drugih

  • V.B.Z. 09/2017.
  • 160 str., meki uvez
  • ISBN 9789533049441
  • Cijena 99.00 kn

Knjiga 'Zašto guramo glavu u pijesak?' upoznaje nas s pojavama poricanja, ignoriranja i nijekanja činjenica, zavaravanja i obmanjivanja drugih i sebe te nas uči prepoznavati ta ponašanja. Alati koje nudi pomoći će nam da se suočimo s takvim situacijama i prebrodimo ih.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –