Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 13.02.2019.

Predstavljanje 'Knjige rastanaka' Mirjane Krizmanić
Održava se
20.02.2019. u 19h

Predstavljanje nove knjige Mirjane Krizmanić "Knjiga rastanaka" održat će se u srijedu, 20. veljače u 19 sati u Novinarskom domu (velika dvorana) u Zagrebu (Perkovčeva 2).

O rastancima koji su sastavni dio naših života, o njihovim dobrim posljedicama i načinima izbjegavanja loših razgovarat će prof. dr. sc. Mirjana Krizmanić, prof. dr. sc. Nataša Jokić-Begić i Koraljka Penavin, urednica knjige.

U "Knjizi rastanaka" naša ugledna psihologinja Mirjana Krizmanić razmatra različite vrste rastanaka i njihove uzroke, načine provedbe i posljedice. Neovisno o vrsti i uzrocima rastanka, u velikom broju prekida moguća je manje ili više uspješna psihološka priprema na mnogo toga što rastanak uključuje. Ta nam priprema olakšava samu izvedbu rastanka, a može ublažiti i povrijeđenost ili tugu koju zbog njega osjećamo. 

Mirjana Krizmanić

Knjiga rastanaka

  • V.B.Z. 11/2018.
  • 188 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789535200574
  • Cijena 99.00 kn

U 'Knjizi rastanaka' Mirjana Krizmanić razmatra različite vrste rastanaka i njihove uzroke, načine provedbe i posljedice. Neovisno o vrsti i uzrocima rastanka, u velikom broju prekida moguća je manje ili više uspješna psihološka priprema na mnogo toga što rastanak uključuje. Ta nam priprema olakšava samu izvedbu rastanka, a može ublažiti i povrijeđenost ili tugu koju zbog njega osjećamo.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –