Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 05.09.2016.

Promocija knjige Mirjane Krizmanić 'O životinjama i njihovim ljudima'
Održava se
08.09.2016. u 19h

Promocija knjige Mirjane Krizmanić "O životinjama i njihovim ljudima: Zajedništvo koje nas raduje i obogaćuje" održat će se u četvrtak 8. rujna u 19 sati u Centru mladih Ribnjak u Zagrebu (Park Ribnjak 1, terasa kafića).

O knjizi će govoriti Mirjana Krizmanić, Ana Horvat, književnica i pjesnikinja te Koraljka Penavin, urednica knjige.
 

“O životinjama i njihovim ljudima”, nova je knjiga najčitanije hrvatske autorice i ugledne psihologinje Mirjane Krizmanić. U njoj profesorica Krizmanić piše o dobrobitima koje nam donosi suživot s kućnim ljubimcima i želi nam skrenuti pozornost na jednu bitnu stvar: životinje svojom ljekovitom privrženošću svakodnevno unose radost u svijet oko nas. Druženje s našim životinjskim prijateljima iscjeljujuće je, a na koje sve načine životinje blagotvorno utječu na naše emocionalno i fizičko zdravlje, možete pročitati u ovoj knjizi ili saznati na promociji.

Kućni ljubimci su dobrodošli!

Mirjana Krizmanić

O životinjama i njihovim ljudima : Dobrobit koja proizlazi iz zajedništva ljudi i životinja

  • V.B.Z. 06/2016.
  • 174 str., meki uvez
  • ISBN 9789533047874
  • Cijena 99.00 kn

Ugledna psihologinja Mirjana Krizmanić u knjizi 'O životinjama i njihovim ljudima' otkriva koliko je druženje sa životinjama blagotvorno za naše emocionalno i fizičko zdravlje te kako djeluje na odnose u obitelji i društvu. Ova knjiga nudi i odgovore na pitanja koja si najčešće postavljamo kad se odlučimo udomiti kućnog ljubimca, kako podijeliti obaveze oko brige o kućnom ljubimcu, kako preboljeti gubitak kućnog ljubimca…

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –