Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Profil ×

Najava • 01.03.2006.

Promocija izabranih romana Nedjeljka Fabrija

U srijedu, 1. ožujka 2006. u 12 sati održati će se promocija izabranih romana jednog od najreprezentativnijih hrvatskih književnika XX. Stoljeća - Nedjeljka Fabrija: "Vježbanje života", "Berenikina kosa", "Triemeron" i "Smrt Vronskog", u izdanju Profila. Promocija će se održati u foajeu Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu a knjigu će predstaviti Julijana Matanović, Velimir Visković, Krešimir Nemec i...
Najava • 17.01.2006.

...od zlikovaca do Zlikavaca...

U utorak, 17. siječnja 2006. godine u 19 sati održati će se predstavljanje nove knjige iz biblioteke Profil proza "Metak u petak", autora Zdravka Zime. Predstavljanje će se održati u prostoru Profil Megastorea, Bogovićeva 7, a knjigu će predstaviti Milana Vuković Runjić, Velimir Visković, Roman Simić, Zdravko Zima, Ivica Prtenjača i glumac Milivoj Beader.
Najava • 21.12.2005.

Stipe Božić vas vodi na svete planine svijeta

U srijedu, 21. prosinca 2005. u 19 sati održati će se promocija nove knjige Stipe Božića - "Svete planine svijeta". Radi se o još jednoj intrigantnoj knjizi u kojoj nas ovaj proslavljeni alpinist i putopisac vodi na planinske vrhunce svijeta, sveta mjesta kojima se još uvijek upućuju molitve i koja odišu neobjašnjivom ljepotom i snagom.
Najava • 13.12.2005.

Večeras Ljudožderi

Večeras u 19 sati u Profilovom Megastoreu, Bogovićeva 7, Zagreb, biti će promovirana knjiga Tomislava Zajeca, "Ljudožderi". Riječ je o trećem romanu ovog mladog, perspektivnog i nagrađivanog autora, a roman će predstaviti Jagna Pogačnik, Tomislav Zajec, Ivica Prtenjača, te glumica Jelena Veljača.