Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 16.01.2006.

...od zlikovaca do Zlikavaca...
Održava se
17.01.2006.

U utorak, 17. siječnja 2006. godine u 19 sati održati će se predstavljanje nove knjige iz biblioteke Profil proza "Metak u petak", autora Zdravka Zime. Predstavljanje će se održati u prostoru Profil Megastorea, Bogovićeva 7, u Zagrebu.

Knjigu će predstaviti Milana Vuković Runjić, Velimir Visković, Roman Simić, Zdravko Zima, Ivica Prtenjača i glumac Milivoj Beader.

Knjiga kolumni Zdravka Zime oživljava minule godine s njihovim neuralgičnim točkama, političkim igrama, Thompsonima i Severinama, tučnjavama nakon utakmica, nasrtajima Skinheadsa na romske djevojčice i sličnim događajima koje bismo najradije zaboravili, a s druge strane, tu su povodi i datumi vezani za glasnogovornike nekih drukčijih vrijednosti u svijetu koji polako gubi sluh za sve što nije moda, spektakl ili poza. U hranidbenom lancu proizvođača i potrošača tekstova mogli bismo reći da je Zimina uloga odgojna te da je on uvijek svjestan da će nad njegovim stupcima znatiželjno zastati i jedva obrazovani čitatelj, kao i fakultetski profesor sofisticiranog literarnog nepca.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –