Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Najava ×

Najava • 28.02.2019.

Predstavljanje slikovnice Maje Šimleše i Svena Nemeta 'Suli u avanturi - Putovanje'

U četvrtak, 28. veljače, s početkom u 18 sati, u knjižari Ljevak (Trg bana Josipa Jelačića 17, Zagreb) Profil knjiga predstavit će slikovnicu Maje Šimleše i Svena Nemeta 'Suli u avanturi - Putovanje', drugu iz serije o žirafici Suli.
Najava • 27.02.2019.

Profil knjiga predstavlja novi roman Nikole Petkovića 'Put u Gonars'

U srijedu, 27. veljače 2019., Profil knjiga organizira na predstavljanje novog romana Nikole Petkovića 'Put u Gonars', koje će se održati u caféu U Dvorištu (Jurja Žerjavića 7/2, Zagreb) s početkom u 19.30 sati.
Najava • 27.02.2019.

Promocija knjige 'Lagom – švedsko umijeće uravnotežena života' Linnee Dunne

Promocija knjige 'Lagom – švedsko umijeće uravnotežena života' autorice Linnee Dunne održat će se u srijedu 27. veljače u knjižari Hoću knjigu Megastore u Zagrebu. O knjizi će govoriti Aleksandra Stella-Škec, Diana Helen Madunic, Goranka Antunović i Mirjana Mikulec.
Najava • 27.02.2019.

Predstavljanje udžbenika 'Klinička infektologija' urednika Josipa Begovca i suradnika

Predstavljanje udžbenika 'Klinička infektologija', urednika Josipa Begovca i suradnika održat će se u srijedu, 27. veljače u dvorani 'Miroslav Čačković' na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. U pisanju udžbenika sudjelovala su 54 autora i on je plod zajedničkog rada svih katedri koje drže nastavu o infektivnim bolestima na sva naša četiri Sveučilišta.
Najava • 27.02.2019.

Predstavljanje posljednje knjige Roberta Roklicera 'Sve što sam imao reći o ljubavi'

Predstavljanje posthumno objavljene, posljednje knjige Roberta Roklicera 'Sve što sam imao reći o ljubavi' održat će se u srijedu, 27. veljače u Društvu hrvatskih književnika u Zagrebu. O knjizi će govoriti Đuro Vidmarović i Tin Lemac. Pjesme Roberta Roklicera čitat će dramski umjetnik Kristijan Ugrina.
Najava • 21.02.2019.

'Marinković nas spaja: Kiklop nekad i danas' - književna večer u povodu 106. obljetnice rođenja Ranka Marinkovića

Grad Vis, Memorijalna zbirka Ranko Marinković, Odjel za kazalište i film Matice hrvatske i Ogranak Matice hrvatske u Visu organiziraju književnu večer u povodu 106. obljetnice rođenja Ranka Marinkovića i 10. obljetnice rada Memorijalne zbirke Ranko Marinković iz Visa.
Najava • 20.02.2019.

Predstavljanje 'Knjige rastanaka' Mirjane Krizmanić

Predstavljanje nove knjige Mirjane Krizmanić 'Knjiga rastanaka' održat će se u srijedu, 20. veljače u Novinarskom domu u Zagrebu. O rastancima koji su sastavni dio naših života, o njihovim dobrim posljedicama i načinima izbjegavanja loših razgovarat će Mirjana Krizmanić, Nataša Jokić-Begić i Koraljka Penavin.