Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Najava ×

Najava • 17.11.2018.

Predstavljanje Antologije portugalske poezije u izboru Tanje Tarbuk

Predstavljanje 'Antologije portugalske poezije' koju je u izboru i prijevodu Tanje Tarbuk objavio Otvoreni kulturni forum Cetinje, održat će se u subotu 17. studenoga na Interliberu. Knjigu će predstaviti portugalska pjesnikinja Rosa Alice Branco, Tanja Tarbuk, Ethem Mandić, Silvestar Vrljić i Josip Ivanović.
Najava • 17.11.2018.

Program događanja na Interliberu 2018. - dan 5.

Na Interliberu u subotu, 17. studenog održat će se brojne promocije knjiga, gostovanja autora i predavanja. Bit će predstavljena raskošna monografija 'Stipe Nobilo' s više od 300 fotografija umjetnikovih djela, održat se se predavanje 'Koraci i trikovi samoizdavaštva' kao i proglašenje pobjednika i dodjela nagrade OVCA U KUTIJI za najbolju hrvatsku slikovnicu 2018.
Najava • 16.11.2018.

Razgovor s Tanjom Mravak u Booksi

U Književnom programu kluba Booksa gostuje spisateljica i pripovjedačica Tanja Mravak. O pisanju i pripovijedanju, našim i ničijim ženama, stvarnoj i imaginarnoj Zagori, patrijarhatu, kolektivnom mentalitetu i pojedinačnim otporima te terapijskim i drugim moćima književnog teksta, s autoricom će razgovarati Katarina Luketić.
Najava • 16.11.2018.

Program događanja na Interliberu 2018. - dan 4.

Iz programa Interlibera u petak 16. studenog izdvajamo gostovanje jednog od najpoznatijih norveških pisaca Thomasa Engera koji će predstaviti svoj krimić 'Unakažen', a prije i nakon predstavljanja družit će se s čitateljima i potpisivati knjige. Održat će se okrugli stol na temu 'Citiranje u copy/paste okruženju' kao i finale sedmoga ciklusa Tuluma s(l)ova...
Najava • 15.11.2018.

Program događanja na Interliberu 2018. - dan 3.

Iz program na Interliberu u četvrtak 15. studenog izdvajamo panel diskusiju na temu 'Izazovi prevođenja' o kojoj će razgovarati članovi Društva hrvatskih književnih prevodilaca. Svoje će knjige predstavljati Oleg Maštruko, Martina Mlinarević Sopta, Jurica Pavičić, Frane Herenda, Mladen Kopjar, Mani Gotovac...
Najava • 13.11.2018.

37. izložba izdavačke djelatnosti hrvatskih muzeja i galerija na Interliberu

Na prepoznatljivom štandu MDC-ove Izložbe izdavačke djelatnosti hrvatskih muzeja i galerija ove godine bit će izloženo čak 722 nova naslova tiskanih i elektroničkih publikacija.
Najava • 12.11.2018.

Norveški pisac Bobbie Peers gostuje u Zagrebu

Norveški pisac, redatelj i scenarist Bobbie Peers gostuje u Zagrebu u sklopu projekta Mala slova, osmišljenog za djecu i mlade koji se održava u Knjižari Ljevak. Autor popularne trilogije za mlade o Williamu Wentonu predstavit će svoje knjige 12. studenog u Knjižari Ljevak te 13. studenog na Interliberu.