Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 13.03.2014.

Čazmanski pARTy : Marko Pogačar
Održava se
14.03.2014.

Na književnoj tribini Čazmanski pARTy koja se održava u Gradskoj knjižnici Slavka Kolara u Čazmi, u petak 14. ožujka u 19 sati gostovat će najmlađi domaći književnik svjetskoga glasa - Marko Pogačar.

S moderatorom Slađanom Lipovcem razgovarat će o suvremenoj književnoj sceni, iskustvima iz svijeta iz prve ruke, nastupima pred auditorijem od više tisuća ljudi i predstaviti svoju poeziju, kratke priče i esejistiku koja pokriva vrlo širok opseg interesa i tema, a kojima je u vrlo kratkom periodu stekao ugled kod domaće, a posebno svjetske kritike i publike.

Ulaz je besplatan, a pARTy zajamčen.

Marko Pogačar
rođen je 1984. godine u Splitu. Objavio je četiri knjige pjesama, tri knjige eseja te knjigu kratkih priča. Urednik je u književnom časopisu Quorum i dvotjedniku za kulturna i društvena zbivanja Zarez. Bio je stipendist fondacija Civitella Ranieri, Passa Porta, Milo Dor, Brandenburger Tor, Internationales Haus der Autoren Graz, Récollets-Paris itd. Nagrađivan je za poeziju, prozu i esejistiku, a tekstovi su mu prevođeni na dvadeset pet jezika.

Organizator: Gradska knjižnica Slavko Kolar (Čazma) i Hrvatsko društvo pisaca (Zagreb).

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –