Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 05.10.2009.

Carne del Carnaro: Nauči psa trikovima

U utorak, 6. listopada 2009. u 19 sati u riječkoj će knjižari Ribook pisac i prevoditelj Boris Perić ugostiti televizijsku producenticu i književnicu Danijelu Stanojević Majerić, autoricu zbirke priča "Nauči psa trikovima" (A Studio, 2009).

Spektakl kreće uz vatromet i hor Labinskih rudara ispred Ribooka, koji se nadovezuje na sjajnu predstavu „Sarma“, za koju je zainteresirana produkcija Broadwaya.

Neizmjerno seksipilna Danijela Stanojević Majerić napisala je tu priču upravo misleći na daske koje život znače. Mario Kovač kao prirodno talentirani redatelj prepoznao je potencijal u ovim pričama, te odlučio dati zadatke uskoro holivudskim zvijezdama Petri Radin i Dini Škare – pred njih će postaviti nebrojeno puno zahtjevnih uloga koje nose likovi Danijele Stanojević Majerić.

Sve se to nadovezuje na srcedrapateljske izjave podsvjesne ljubavi urednika Ante Perkovića prema odvratno seksipilnoj autorici... tvrdi ekipa iz Ribooka.

Danijela Stanojević Majerić je novinarka, scenaristica, producentica, humanitarka, supruga i dobra prijateljica, ali i jako dobra spisateljica - dobitnica FAK-ove prve nagrade za kratku priču 2001. Trenutačno radi na HTV-u kao i na novoj knjizi pod, kako sama kaže, sigurnim naslovom "Kako ubiti svekrvu?".

"Nauči psa trikovima" govori o urbanom životu i gubitku identiteta u suvremenom društvu. U mnoštvu informacija život koji se nudi je lagodan, ali s druge strane, bez mogućnosti samorealizacije, intelektualnog razvoja te stvaranja kompletne osobe. No postoji izlaz – LJUBAV...

Izdavač knjige je A studio s potpisom, a urednik Ante Perković.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –