Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 20.04.2009.

Promocija knjige 'Nauči psa trikovima' Danijele Stanojević Majerić
Održava se
21.04.2009.

Bez forsiranja fabule, promocija knjige "Nauči psa trikovima" autorice Danijele Stanojević Majerić zamišljena je kao ležerno druženje uz dobru zabavu.
 
Baš kako sama autorica voli, ovaj put nudi se koncept u kojem svi sudjeluju:
 
Uputa za upotrebu promocije…

1. Kad dolazite da bi uživali u knjizi "Nauči psa trikovima" učinite to jer volite sebe.
2. Za početak se poslužite domaćom rakijom i pokušajte se kvalitetno družiti uz koketiranje, te spontano bacanje oka na dijelove teksta koji se projiciraju po zidovima.
3. Poslušajte na kompakt disk plejeru što vam ima za reći poznati televizijski glas, čitajući riječi glavnog urednika Ante Perkovića.
4. Pogledajte predstavu u režiji Maria Kovača inspiriranu pričom iz tematske knjige dugog naslova – "Sarma".
5. Smislite provokativna i skandalozna pitanja koja ćete postavljati autorici, a led će probiti Mika iz Bookse.
6. Poslušajte riječi Krune Tarle – umjetnice, režiserke i autorice predgovora knjige, koja će napraviti kratki uvod u čitanje autorice. A autorica? Ta provodi dane vježbajući izražajno čitanje samo za Vas!
7. Možda zapjevate karaoke.

No, to nije sve - idućih dana na Booksinom web portalu pročitajte izvještaj s promocije i napišite sve svoje frustracije u komentare, kako bi se mogao završiti koncept, a autorica napisati novu knjigu. 
 
U utorak, 21. travnja 2009. u 19 sati u Booksi (Martićeva 14d) u Zagrebu.
 

Danijela Stanojević Majerić je novinarka, scenaristica, producentica, humanitarka, supruga i dobra prijateljica, ali i jako dobra spisateljica - dobitnica FAK-ove prve nagrade za kratku priču 2001. Trenutačno radi na HTV-u kao i na novoj knjizi pod, kako sama kaže, sigurnim naslovom Kako ubiti svekrvu?.

"Nauči psa trikovima" govori o urbanom životu i gubitku identiteta u suvremenom društvu. U mnoštvu informacija život koji se nudi je lagodan, ali s druge strane, bez mogućnosti samorealizacije, intelektualnog razvoja te stvaranja kompletne osobe. No postoji izlaz – LJUBAV...

 

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –