Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 26.01.2018.

Cruising sa Srđanom Sandićem : Bojan Radašinović
Održava se
30.01.2018. u 19h

Bojan Radašinović (foto: MaMa)

Na Cruisingu sa Srđanom Sandićem gostuje pjesnik i odgajatelj Bojan Radašinović. U utorak, 30. siječnja u 19 sati u zagrebačkom klubu MaMa (Multimedijalni institut, Preradovićeva 18) predstavit se svoju "Knjigu za djecu". Uz Bojana, o knjizi će govoriti i dizajner ovog intrigantnog djela, Siniša Berstovšek.

Bojan Radašinović, rođen je u Zagrebu 1975. Završio je Učiteljsku akademiju, petnaest godina radio kao odgojitelj i četrnaest kao mentor informatike u Centru za poticanje darovitosti. Godine 2000. dobio nagradu Goranovo proljeće za mlade pjesnike. Objavio je tri zbirke poezije: “Sprega književnosti i prljavog rublja” (Ivan Goran Kovačić, 2000.), “Ovdje ćemo uvijek biti stranci” (AGM, 2003.), “Savršeno mjesto za život” (AGM, 2005.) i zbirku priča “Non stop” (Knjigomat, 2011.).

Pjesme, priče i eseje objavljivao u Zarezu, Vijencu, Quorumu, Poeziji, Knjigomatu, Večernjem listu, Karlovačkom tjedniku, Albumu, Trećem programu Radio Zagreba... Poezija mu je prevedena na engleski, njemački, portugalski i slovenski.

Najnoviju knjigu pod nazivom “Knjiga za djecu” objavio je u vlastitoj nakladi 2017. To je jedina knjiga na “ovim prostorima” koja povezuje odgoj i obrazovanje s permakulturom. Tekstovi iz te knjige prethodno nisu objavljivani.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –