Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Cruising sa Srđanom Sandićem ×

Najava • 27.01.2022.

Cruising sa Srđanom Sandićem: Marija Andrijašević

Na Tribini 'Cruising sa Srđanom Sandićem' gostuje pjesnikinja i spisateljica Marija Andrijašević. U četvrtak, 27. siječnja u 19 sati govorit će o sjećanjima, nostalgiji, (ne) sretnoj prošlosti, opisivanju krajolika, mentaliteta i zahvalnosti. Pogledajte videoprijenos uživo na Facebook stranicama MAMA Zagreb.
Najava • 14.06.2019.

Cruising sa Srđanom Sandićem: Dinko Kreho

Tribina 'Cruising sa Srđanom Sandićem' ugostit će Dinka Krehu, kritičara i pjesnika, prevoditelja i esejista. Razgovor će se održati u petak, 14. lipnja u MaMi, a Srđan Sandić će s gostom razgovarati o simptomima, književnom polju, recentnim pisanjima, prijevodima...
Najava • 25.01.2019.

Cruising sa Srđanom Sandićem: Marko Tomaš

Na 'Cruisingu sa Srđanom Sandićem' gostuje pjesnik Marko Tomaš. U petak, 25. siječnja u 19 sati u zagrebačkom klubu MaMa govorit će se o položaju 'pjesnika' u 'stvarnosti', o pjesničkom 'zadatku', ali i nacionalizmu, gluposti, Mostaru, Zagrebu, kolumnama, snovima i bolima.
Najava • 30.01.2018.

Cruising sa Srđanom Sandićem : Bojan Radašinović

Na 'Cruisingu sa Srđanom Sandićem' gostuje pjesnik i odgajatelj Bojan Radašinović, koji će u zagrebačkom klubu MaMa predstaviti svoju 'Knjigu za djecu'. Uz Bojana, o knjizi će govoriti i dizajner, Siniša Berstovšek.
Najava • 26.09.2017.

Cruising sa Srđanom Sandićem : Bojan Krivokapić

Novi ciklus 'Cruisinga' u zagrebačkom kulturnom klubu MaMa počinje 26. rujna i to s gostovanjem Bojana Krivokapića. Voditelj tribine, Srđan Sandić će s autorom razgovarati o njegovom novom romanu 'Proleće se na put sprema' ali i drugim angažmanima ovog kulturtregera iz Novog Sada.
Najava • 19.11.2014.

Cruising sa Srđanom Sandićem : Irena Vrkljan

Na tribini 'Cruising sa Srđanom Sandićem' koja će se održati u srijedu 19. studenog s početkom u 19 sati u Klubu MaMa u Zagrebu, Srđan Sandić ugostiti će Irenu Vrkljan, 'našu Virginiju Woolf'. Razgovarat će se o tekstu, (ne)stvarnosti koja ga oblikuje, melankoliji, ljubavi, sjećanju...
Najava • 27.03.2014.

Cruising sa Srđanom Sandićem : Psihoanaliza i fetišistička kultura

'Psihoanaliza i fetišistička kultura' tema je nove tribine 'Cruising sa Srđanom Sandićem' na kojoj gostuju Željka Matijašević i Dejan Durić. Razgovorat će se o tome kako fetišistička kultura redefinira odnos života i smrti, je li funkcionalan čovjek – normalan čovjek i živimo li ultimativno narcističko stanje.
Najava • 26.02.2014.

Cruising sa Srđanom Sandićem : Zašto svi sudjelujemo u izvedbama?

Na prvoj u nizu tribina-epizoda "Cruising sa Srđanom Sandićem" gostuju Agata Juniku i Darko Lukić. Sandić će sa svojim gostima razgovarati o antropologiji izvedbe... zašto sudjelujemo u izvedbama, koje je njezino podrijetlo? Saznajte u srijedu 26. veljače u Multimedijalnom institutu u Zagrebu.