Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
E-Knjiga • Piše: MV Info • 04.03.2014.

Glasajte za najbolju priču prvog Tookbook Storytellinga!
Održava se
01.01.1901.

Podsjetimo se: Tookbook je u suradnji sa književnikom, novinarom i scenaristom Velimirom Grgićem osmislio ciklus događanja "Tookbook Storytelling". Jednom u dva mjeseca bit će postavljena tema i određena lokacija, prikupit će se priče i selektirati najbolje, a autori će potom nastupiti na "Storytelling Eventu". Sve selektirane priče će na kraju ciklusa biti uvrštene u eKnjigu u izdanju Tookbooka.

Svi sudionici nagrađuju se tromjesečnom članarinom u Tookbook eKnjižnici i njihove priče će biti objavljene u zasebnoj eKnjizi, a pobjednici pojedinog kruga biti će nagrađeni godišnjom članarinom u Tookbook eKnjižnici.


Trenutno na portalu Objavipriču.com možete pročitati sve priče koje su nastupile na prvom Tookbook Storytelling Eventu održanom na Valentinovo u Muzeju prekinutih veza. Dodatno, svi nastupi se snimaju i možeti ih pogledati na video platformi gdje gledatelji biraju najbolje, za Veliko finale krajem 2014.

Ipak, samo jedan od njih će uz vašu pomoć otići dalje prema Velikom finalu u prosincu 2014. godine i osvojiti godišnju članarinu u Tookbook eKnjižnici. Uz vašu pomoć, jer će rezultat glasanja biti zbroj pregleda pojedine priče/videa i glasova stručnog žirija pri čemu 10 pregleda iznosi 1 bod dok će žiri svakoj priči dodjeliti od 1-10 bodova.

Rezultate glasanja biti će objavljeni u travnju 2014.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –