Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 09.02.2018.

Ibis grafika predstavlja knjigu Nene Lončar 'Sve o Evi'
Održava se
09.02.2018. u 18h

Nena Lončar: Sve o Evi

Ibis grafika i Knjižnica Tina Ujevića pozivaju sve zainteresirane na predstavljanje romana za mlade "Sve o Evi" Nene Lončar koje će se održati u petak, 9. veljače 2018. u 18:00 sati u Knjižnici Tina Ujevića, Ulica grada Vukovara 14, Zagreb.

Na predstavljanju će govoriti autorica, ilustrator knjige Marijan Lončar i moderatorica Srebrenka Peregrin.
 

Nena Lončar, dvostruka dobitnica književne nagrade "Zvonko", napisala je uzbudljivi roman o sanjarenju sklonoj djevojčici Evi koja na svoj osebujan način putuje kroz vrijeme. Riječ je o humornom romanu, u kojem se u prvom redu govori u sukobu, ali i povezanosti naoko posve različitih sestara – glavne junakinje, nježne, sanjarenju sklone Eve i buntovne, pomalo divlje i ironične Brune, njihovim roditeljima koji se nađu pred izazovima nepovoljnih društvenih okolnosti, te o ljubavi – između mladih ljudi. Autorica pripovijeda jezikom bliskim mladima, a kroz situacije prepoznatljive i razumljive mladima precizno ocrtava složene obiteljske odnose.

Ilustracije za roman osmislio je nagrađivani animator, autor crtanih filmova i ilustrator, Marijan Lončar.

Nena Lončar

Sve o Evi

  • Ibis grafika 11/2017.
  • 252 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789537997342

'Sve o Evi' je roman o sanjarenju sklonoj djevojčici Evi koja na svoj osebujan način putuje kroz vrijeme. Riječ je o humornom romanu, u kojem se u prvom redu govori u sukobu, ali i povezanosti naoko posve različitih sestara – glavne junakinje, nježne, sanjarenju sklone Eve i buntovne, pomalo divlje i ironične Brune, njihovim roditeljima koji se nađu pred izazovima nepovoljnih društvenih okolnosti, te o ljubavi – između mladih ljudi.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –