Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: I.P. - MV • 06.09.2017.

Izložba VOLI ME – NE VOLI ME gostuje na Cipru
Održava se
20.-27.09.2017.

Međunarodni umjetnički projekt VOLI ME / NE VOLI ME, iniciran u Hrvatskoj 2012. godine, gostuje na Cipru gdje se projektu priključilo devet ciparskih likovnih umjetnika. Otvorenje međunarodne izložbe posvećene ljubavi bit će u srijedu 20. rujna u Galeriji Apotheki, Geroskipu/Pafos. Izložba je otvorena do 27.9.

Izložba VOLI ME – NE VOLI ME održava se u godini kada je Pafos Grad kulture. Na otvorenju izložbe uz ciparske umjetnike, bit će prisutni i autori iz Hrvatske: Sanja Pribić, Željka Mezić, Zdenko Bašić, Aleksandra Knežević te autorica projekta Ana Đokić.

Izložba se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske i Općine Geroskipu.

O projektu:

Irena Zelena - Voli me, ne voli me

Međunarodni umjetnički projekt VOLI ME / NE VOLI ME, iniciran u Hrvatskoj 2012. godine. Petnaest likovnih umjetnika tada se odazvalo pozivu autorice projekta, Ane Đokić za sudjelovanje na izložbi na kojoj će izložiti po jednu ilustraciju inspiriranu igrom otkidanja latica „voli me, ne voli me“.  Što ljubav jest, a što nije za svakoga od pozvanih autora (Zdenko Bašić, Dražen Jerabek, Marsela Hajdinjak, Margareta Peršić, Branka Hollingsworth, Aleksandra Nina Knežević, Nina Manojlović Vračar, Marijana Jelić, Sanja Pribić, Željka Mezić, Davor Pavelić, Ivana Tomić, Tomislav Tomić, Ivana Guljašević, Bruno Kuman) vidjelo se na izložbi koja je održana u studenome 2012. godine u Galeriji Vladimira Nazora u Zagrebu.

Aggeliki Mk Athanasiadi - Voli me, ne voli me

Nakon Hrvatske, izložba je otvorena u Umjetničkom paviljonu u Sarajevu, gdje su se projektu priključili bosanskohercegovački autori (2013. godine). Slijede Turska (2015.), Njemačka (2015.), Austrija (2016.)

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –