Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Voli Me, Ne Voli me ×

Vijest • 06.09.2017.

Izložba VOLI ME – NE VOLI ME gostuje na Cipru

Međunarodni umjetnički projekt VOLI ME / NE VOLI ME, iniciran u Hrvatskoj 2012. godine, gostuje na Cipru gdje se projektu priključilo devet ciparskih likovnih umjetnika. Otvorenje međunarodne izložbe posvećene ljubavi bit će u srijedu 20. rujna u Galeriji Apotheki, Geroskipu/Pafos.
Najava • 06.07.2017.

Otvorenje izložbe o izložbi VOLI ME / NE VOLI ME Ane Đokić

Otvorenje izložbe o izložbi VOLI ME / NE VOLI ME Ane Đokić održat će se u četvrtak 6. srpnja u Galeriji Kupola Gradske knjižnice u Zagrebu. Izložbu će otvoriti Isabella Mauro, Ana Đokić i Sanja Pribić. Izložbu možete razgledati do 6. rujna 2017.
Vijest • 07.03.2016.

Međunarodna izložba ilustracija Voli me, Ne voli me u Beču

U bečkoj galeriji Atelier Olschinsky Art Store bit će otvorena međunarodna izložba ilustracija VOLI ME, NE VOLI ME na kojoj svoje radove izlažu i likovnih umjetnici iz Hrvatske. Izložbu će otvoriti autorica projekta Ana Đokić, voditeljica galerije Verena Weiss te dužnosnik Hrvatskog veleposlanstva u Beču Silvio Kus.
Vijest • 14.12.2015.

Međunarodna izložba ilustracija Voli me / Ne voli me u Berlinu

Nakon Zagreba, Sarajeva i Istanbula, međunarodna izložba ilustracija Voli me / Ne voli me, pod nazivom Liebt mich /Liebt mich nicht bit će svečano otvorena u Berlinu. Kako se projektu u svakoj zemlji priključuju i domaći autori, tako da će u Berlinu svoje radove izlagati hrvatski, bosanskohercegovački, turski i njemački autori.
Najava • 21.10.2013.

Izložba ilustracija VOLI ME / NE VOLI ME

U Umjetničkoj galeriji BIH u Sarajevu, u organizaciji Knjige u centru, otvara se izložba ilustracija VOLI ME / NE VOLI ME na kojoj trideset bosanskohercegovačkih i hrvatskih ilustratora mlađe i srednje generacije predstavlja radove inspirirane temom - ljubavi. Izložba se otvara u ponedjeljak 21. listopada.