Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 29.06.2021.

Karlovačka Aquatika i Libricon predstavljaju knjigu 'Što sam naučio na planini' Milana Majerovića-Stilinovića
Održava se
30.06.2021. u 20h

Što sam naučio na planini Majerović-Stilinović Milan

Razgovor s novinarom i planinarom Milanom Majerovićem-Stilinovićem o njegovoj knjizi "Što sam naučio na planini" (Libricon, 2020.) održat će se u srijedu 30. lipnja 2021. u slatkovodnom akvariju Aquatika u Karlovcu. Program se odvija kao dio programa karlovačke manifestacije 'Zvjezdano ljeto'

O knjizi:

U knjizi "Što sam naučio na planini" Majerović-Stilinović donosi 50 kratkih “priča u hodu”. Njegovi zapisi nadahnuti boravcima u prirodi, susretima s ljudima, živim bićima i fenomenima na koje nailazi tijekom planinarenja, imaju jaku autobiografsku crtu. Obogaćenu autorovim fotografijama u dizajnerskoj obradi Irene Mihalinec, knjigu je uredio Roman Simić koji za nju kaže da je “osobita, endemska biljka – nezamjenjivo planinska. Jedinstvena zbirka priča, uspona i spustova, staza markiranih i zaraslih, malih i velikih čuda koja čekaju i na vas.”

Milan Majerović-Stilinović

Što sam naučio na planini : Priče u hodu

  • Libricon 07/2020.
  • 141 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789538017131
  • Cijena 120.00 kn

U knjizi 'Što sam naučio na planini' Majerović-Stilinović donosi 50 kratkih 'priča u hodu'. Njegovi zapisi nadahnuti boravcima u prirodi, susretima s ljudima, živim bićima i fenomenima na koje nailazi tijekom planinarenja, imaju jaku autobiografsku crtu. Čitatelja vode na putovanje između dokumentarističkih crtica, poetičnih impresija i osobnih dvojbi i spoznaja razumljivih svakome koga privlače planine i hodanje bez čvrsto zadanog cilja.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –