Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Milan Majerović-Stilinović ×

Najava • 08.12.2022.

Promocija knjige 'Kvarnerski otoci pješice i biciklom' autorskog dvojca Černicki & Forenbaher

Promocija knjige 'Kvarnerski otoci pješice i biciklom' održat će se u četvrtak 8. prosinca u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu. O knjizi koja nam otkriva četiri velika kvarnerska otoka: Krk, Cres, Lošinj i Rab, govorit će predani istraživači i autori Lara Černicki i Stašo Forenbaher te Milan Majerović-Stilinović, moderator.
Najava • 19.05.2022.

Kultura na remontu: Što piše u planini?

Druga po redu tribina u ciklusu Kultura na remontu pod nazivom 'Što piše u planini?' održat će se u četvrtak 19. svibnja u zagrebačkoj Booksi. O važnosti povezanosti između prirode i kulture koju su stvorili ljudi, razgovaraju pisci i novinari: Karmela Devčić, Suzana Matić i Milan Majerović Stilinović uz voditeljicu tribine Ivanu Bodrožić.
Najava • 12.05.2022.

Brdo knjiga, prvi festival knjiga i planina u Samoboru

Brdo knjiga, prvi hrvatski i regionalni festival planinama inspirirane književnosti održat će se od 12. do 15. svibnja u Samoboru te okolnom Parku prirode Žumberak. Bogat program Festivala nudi ponešto zanimljivo i korisno za sve ljubitelje planina i knjiga, uz sudjelovanje gotovo 30 ljudi od planina i kulture iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine.
Najava • 30.06.2021.

Karlovačka Aquatika i Libricon predstavljaju knjigu 'Što sam naučio na planini' Milana Majerovića-Stilinovića

Razgovor s novinarom i planinarom Milanom Majerovićem-Stilinovićem o njegovoj knjizi 'Što sam naučio na planini' održat će se u srijedu 30. lipnja 2021. u slatkovodnom akvariju Aquatika u Karlovcu. Program se odvija kao dio programa karlovačke manifestacije 'Zvjezdano ljeto'.
Najava • 06.10.2020.

19. Festival europske kratke priče u Zagrebu

19. Festival europske kratke priče svoj zagrebački program započinje suradnjom sa Hay festivalom i promocijom hrvatske verzije antologije 'Europa 28 – Žene o budućnosti Europe'. Svoje kratke priče čitat će domaći autori – Vid Barić, Senko Karuza, Ivana Pintarić, Milan Majerović Stilinović i Ante Zlatko Stolica.