Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 10.05.2024.

Knjige u krošnjama – Festival književnosti i zvučnog eksperimenta za djecu i mlade
Održava se
15.-19.05.2024.

Knjige u krošnjama – Festival književnosti i zvučnog eksperimenta za djecu i mlade održat će se od 15. do 19. svibnja u zagrebačkom parku Ribnjak, u organizaciji nakladničke kuće Ibis grafika, Centra mladih Ribnjak i produkcijske kuće Audio Store Transonica.

Bogat petodnevni program uključuje književne i likovne radionice, upoznavanje audio knjiga, predstave, koncerte i druge sadržaje primjerene za sve uzraste.

Djeca će imati priliku upoznati domaće autore i ilustratore, ali i goste iz Slovenije, Belgije, Argentine i Srbije. Zainteresirana publika moći će sudjelovati u zabavnim radionicama pisanja inspiriranim Harryjem Potterom, storytelling radionicama Srebrenke Peregrin, štrikanju rukama, vođenoj šetnji šumom i u animiranim filmovima koji se temelje na slikovnicama. Zabavu za najmlađe osigurat će i Zalogaj palačinke, zalogaj slikovnice s Jelenom Pervan te Opera rosa – opera za bebe zamišljena kao zajedničko interaktivno putovanje za velike i malene.

Književno-zabavni program prati i sajam dječje knjige na kojemu se mogu pronaći izdanja raznih nakladnika dječje književnosti po promotivnim cijenama.

Događanja će se odvijati u parku i u prostorijama Centra mladih Ribnjak, a u slučaju kiše dio programa održat će se u unutrašnjem prostoru Centra. 

Ulaz je slobodan!

Detalje o programu potražite na stranicama: Knjige u krošnjama

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –