Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 30.01.2007.

Mala večer slam poezije!!!
Održava se
01.02.2007.

Književne večeri u SC-u idu dalje, a novi književni dejt je 1.2. u KLUBU SC-a, s početkom u 21 sat!

Ovoga četvrtka književne večeri ugošćuju dva mlada pjesnika, koji će vas, osim sa svojim pjesama, upoznati i sa slam poezijom. Iako je do sada izvođena nekoliko puta u Zagrebu, 'slam poetry' prvi puta dolazi u KLUB SC-a, gdje će u malo intimnijoj atmosferi zaživjeti uz Bojana Kanižaja i Brunu Polovića. A kako izgleda mali 'slam event' možete saznati ovoga četvrtka u 21 sat u SC-u.

Prije, za vrijeme i poslije 'slamanja' očekuje vas, kao i uvijek, književna slušaonica, koja će izvrsno ići uz mrdanje vaših bokova te pifu ili čaj.

Voditeljica večeri je Mirna Bačun.

Bojan Kanižaj rođen je 29.3.1986. u Koprivnici gdje je završio opću gimnaziju "Fran Galović". 2005. seli se u Zagreb i postaje studentom Grafičkog fakulteta. Piše par godina, čita mnogo duže, a pjesme je objavljivao po različitim fanzinima. Sudjelovao na večerima slam poezije, a planira uskoro izdati i zbirku.

Bruno Polović rođen je u Zagrebu. Živi u Bjelovaru. Studira u Rijeci na Filozofskom fakultetu, smjer Kulturalni Studiji. Aktivno se bavi slam poezijom ili spoken wordom već četiri godine. Trenutno snima CD u Rijeci na kojemu će se moći pronaći neka od njegovih spoken word ostvarenja...

Program za ostatak veljače:

8.2. (četvrtak) u 21 sat, KLUB SC – PROMOCIJA NOVOG BROJA LIBRE LIBERE & INDIE SLUŠAONICA!

Predstavljamo 19. broj Libre Libere, časopisa za književnost i drugo, u kojoj u ovom broju, između ostalog, možete pročitati o najboljim indie albumima devedesetih, a posebno i prvi puta Libra Libera objavljuje i - integralni roman Aljoše Antunca: “Poslije zabave”. O romanu će pričati Jagna Pognačnik, Libru će predstaviti urednici, a pridružit će nam se i autrori indie bloka, koji će potegnuti čak iz Osijeka! Prije, za vrijeme i poslije promocije slijedi indie slušaonica, prema uputama koje možete naći u novoj Libri!

15.2. (četvrtak) u 21, KLUB SC - Večer aforizama, priča, svirke & veselja!

NASMEJANA STRANA SVETA!

Prvi, ali ne i zadnji puta, književne večeri u SC_u ugostit će i jednog pisca iz SiCG, te mladog pisca iz Pule, koji će vas zabaviti svojom večeri aforizama, priča, svirke I veselja! Dragan Ognjatović dolazi iz Niša s prijateljem Ljubom, s kojim će vam pokazati svoju NASMEJANU STRANU SVETA, pri čemu će mu se pridružiti i Danijel Radočaj iz Pule.
Prije, za vrijeme i poslije Književne večeri, na gitari će vas zabavljati gorespomenuti Ljubo, koji inače nastupa u klubovima u Prokuplju i Nišu!

24. 2. (SUBOTA!) u 20, KLUB SC-a – PROMOCIJA ČASOPISA RE I KNJIŽEVNA SLUŠAONICA!

Na kraju veljače, Književne se večeri iznimno sele sa četvrtka na subotu - 24.2. u 21 sat, KLUB SC! Razlog tome je promocija riječkog Časopisa RE!, čija urednička ekipa ne može potegnuti do Zagreba u četvrtak. Zato čemu u subotu saznati više o samom časopisu RE, ali i riječkoj književnoj sceni. Prije, za vrijeme i poslije književnih večeri opustit ćemo se uz književnu slušaonicu radi koje ćete misliti da se nalazite – upravo u Rijeci!

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –