Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 25.04.2019.

Mozaik knjiga organizira promociju knjige 'Dnevnik mog djetinjstva'
Održava se
25.04.2019. u 18h

Dnevnik mog djetinjstva Calvo Del Valle Carmen, Topić Nikolina

Mozaik knjiga organizira promociju knjige „Dnevnik mog djetinjstva“ autorica Nikoline Topić i Carmen Calvo Del Valle, koja će se održati u četvrtak 25. travnja 2019.  s početkom u 18 sati u knjižari Hoću knjigu (Megastore) u Bogovićevoj ulici 7, Zagreb. 

Kada u vaš život uđe dijete, svaki dragocjeni trenutak želite provesti zajedno. No svakodnevica nas često odvaja i dijete povjeravamo bliskim osobama. Kako bismo omogućili roditeljima da prate svaki korak odrastanja svojeg djeteta, stvorili smo "Dnevnik mog djetinjstva", od kojeg će nastati prava mala riznica sjećanja. Bake i djedovi, rodbina, prijatelji i dadilje ‒ svi koji pomažu u brizi i odgoju djeteta ‒ tako će roditeljima moći lako prenijeti sve važne informacije o tome što se sve događalo u djetetovu danu u trenucima fizičke odvojenosti. Iz stranice u stranicu svi koji se brinu za dobrobit vašeg djeteta s roditeljima mogu bilježiti prve riječi, korake i nestašluke. Dnevnik mog djetinjstva daje brojne savjete stručnjaka koji će uskočiti u pomoć u svakoj nedoumici, bilo da je riječ o prehrani, odgoju, zdravlju ili igri. Šarene će stranice s vremenom ispuniti važni događaji i napomene, ali i anegdote i bilješke koje će svi s veseljem čitati.
 

Na promociji sudjeluju:

Nikolina Topić Carmen Calvo Del Valle

Dnevnik mog djetinjstva

  • Mozaik knjiga 04/2019.
  • 336 str., meki uvez
  • ISBN 9789531425292
  • Cijena 139.00 kn

'Dnevnik mog djetinjstva' Nikoline Topić i Carmen Calvo Del Valle daje brojne savjete stručnjaka koji će uskočiti u pomoć u svakoj nedoumici, bilo da je riječ o prehrani, odgoju, zdravlju ili igri. Šarene će stranice s vremenom ispuniti važni događaji i napomene, ali i anegdote i bilješke koje će svi s veseljem čitati.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –