Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Mozaik knjiga ×

Najava • 08.05.2019.

Promocija romana Gorana Tribusona 'Otac od bronce'

Promocija novog romana Gorana Tribusona 'Otac od bronce' održat će se u srijedu 8. svibnja u zagrebačkoj knjižari Znanje u Gajevoj. Jednu od 'najljepših ljubavnih priča novije hrvatske književnosti' uz autora će predstaviti Julijana Matanović i Denis Derk.
Najava • 25.04.2019.

Mozaik knjiga organizira promociju knjige 'Dnevnik mog djetinjstva'

Mozaik knjiga organizira promociju knjige 'Dnevnik mog djetinjstva' autorica Nikoline Topić i Carmen Calvo Del Valle, koja će se održati u četvrtak 25. travnja 2019. s početkom u 18 sati u knjižari Hoću knjigu (Megastore) u Bogovićevoj ulici 7, Zagreb.
Najava • 09.04.2019.

Promocija knjige 'Priče o samoći' Mire Gavrana

Mozaik knjiga i Društvo hrvatskih književnika organiziraju promociju knjige 'Priče o samoći' Mire Gavrana, koja će se održati u utorak 9. travnja 2019. u 12 sati u Društvu hrvatskih književnika (Trg bana Josipa Jelačića 7/I, Zagreb).
Razgovor • 19.02.2019.

Zoran Maljković : Nakladnici trebali imati dva direktora koji bi bili ravnopravni: programskog i ekonomsko-prodajnog

Ponekad objavimo neki rukopis za koji unaprijed znamo da neće biti neki hit, ili ulažemo u nešto što za što procijenimo da će, možda jednom biti a u te naslove ulažemo zaradu od komercijalnih knjiga. Cijeli nakladnički svijet tako funkcionira, potpore kao takve ne postoje u ozbiljnom nakladničkom svijetu.
Najava • 08.11.2016.

Mozaik knjiga na Interliberu 2016.

Za ovogodišnji Interliber Mozaik knjiga je pripremila najpopularnije i najznačajnije knjige različitih žanrova za sve vrste čitatelja. Osim noviteta, Mozaik knjiga priprema i bogat program druženja s domaćim autorima, te radionice za djecu najmlađe i osnovnoškolske dobi, od kojih izdvajamo Školu lijepog čitanja.
Vijest • 24.06.2009.

Četiri ponovljena izdanja romana Mire Gavrana

Mozaik knjiga je pred ljetne blagdane objavila četiri ponovljena izdanja četiriju romana književnika Mire Gavrana. Riječ je o osmom izdanju romana "Judita", šestom izdanju romana "Krstitelj", petom izdanju romana "Poncije Pilat" i petom izdanju romana "Kako smo lomili noge". Knjige Mire Gavrana do sada su imale 140 različitih izdanja u zemlji i inozemstvu...