Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Mozaik knjiga ×

Vijest • 18.06.2019.

Najveći i najstariji knjižni klub u Hrvatskoj Svijet knjige obilježio svoj 30. rođendan

Najveći i najstariji knjižni klub u Hrvatskoj Svijet knjige obilježio je u prvom klupskom centru na zagrebačkom Kaptolu svoj 30. rođendan. Klub Svijeta knjige u svojoj ponudi ima zastupljeno znatan dio hrvatske nakladničke produkcije, a svi se naslovi mogu kupiti u jednome od 16 klupskih centara diljem Hrvatske, putem weba i ostalih kanala prodaje.
Najava • 08.05.2019.

Promocija romana Gorana Tribusona 'Otac od bronce'

Promocija novog romana Gorana Tribusona 'Otac od bronce' održat će se u srijedu 8. svibnja u zagrebačkoj knjižari Znanje u Gajevoj. Jednu od 'najljepših ljubavnih priča novije hrvatske književnosti' uz autora će predstaviti Julijana Matanović i Denis Derk.
Najava • 25.04.2019.

Mozaik knjiga organizira promociju knjige 'Dnevnik mog djetinjstva'

Mozaik knjiga organizira promociju knjige 'Dnevnik mog djetinjstva' autorica Nikoline Topić i Carmen Calvo Del Valle, koja će se održati u četvrtak 25. travnja 2019. s početkom u 18 sati u knjižari Hoću knjigu (Megastore) u Bogovićevoj ulici 7, Zagreb.
Najava • 09.04.2019.

Promocija knjige 'Priče o samoći' Mire Gavrana

Mozaik knjiga i Društvo hrvatskih književnika organiziraju promociju knjige 'Priče o samoći' Mire Gavrana, koja će se održati u utorak 9. travnja 2019. u 12 sati u Društvu hrvatskih književnika (Trg bana Josipa Jelačića 7/I, Zagreb).
Najava • 15.03.2018.

Mozaik knjiga predstavlja novu knjigu književnog dvojca Larí Marí 'Bremenita šutnja'

U četvrtak, 15. ožujka 2018. u 18 sati, u knjižari Hoću knjigu Megastore (Bogovićeva 7, Zagreb) Mozaik knjiga organizira promociju četvrte knjige književnog dvojca Larí Marí 'Bremenita šutnja'.
Razgovor • 13.06.2016.

Zoran Maljković: Nema nakladničke kuće u kojoj ćete moći raditi baš sve što se vama osobno sviđa, osim ako niste vlasnik

Kod nas je nemoguće ili je jedva moguće biti izdavač isključivo, da tako kažem, zahtjevnije književnosti. Netko mora pokrivati te troškove i puno je lakše kad o tome možete odlučivati sami prestrojavanjem vlastita novca nego ovisiti o tuđim potporama koje zbog raznih razloga mogu biti nepouzdane.