Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 07.06.2019.

Predstavljanje knjige Marine Šur Puhlovski 'Treći život druge violine'
Održava se
12.06.2019. u 19:30h

Predstavljanje nove knjige Marine Šur PuhlovskiTreći život druge violine" (V.B.Z., 2019) održat će se u srijedu 12. lipnja u 19,30 sati u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu (Preradovićeva 5).

O knjizi će govoriti: Marina Šur Puhlovski, Jadranka Pintarić i Zoran Ferić.
Ulomke iz knjige čita: Dunja Sepčić
 
Junakinje i junaci iz dvadeset pripovijesti Marine Šur Puhlovski, koje povezuje ljubav u svim njezinim oblicima i očitovanjima, daju nam misliti o tome što je zapravo sudbina. Što bi rekao slavni pripovjedač Chaucer: “Nema te nove teme koja nije stara.” Prepoznat ćemo se, pokazati prstom na bližnje, posramiti se nečeg zatajenog, u ljutnji negirati… Ali tu smo: sve su te priče o nama, to je “neobjašnjiva proizvoljnost volje za uništenjem i puka čovjekolikost” (Alexander García Düttmann).

Marina Šur Puhlovski

Treći život druge violine

  • V.B.Z. 06/2019.
  • 180 str., meki uvez
  • ISBN 9789535200925

Dok smo živi, život nam se čini beskonačnim, pa rijetko kada propitujemo svoje odluke u svjetlu ukupnosti našeg bića i trajanja. Počesto, kad ih počnemo dovoditi u pitanje, obično je kasno život je prošao… Junakinje i junaci iz dvadeset pripovijesti Marine Šur Puhlovski, koje povezuje ljubav u svim njezinim oblicima i očitovanjima, daju nam misliti o tome što je zapravo sudbina.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –