Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Marina Šur Puhlovski ×

Najava • 11.03.2022.

Tribina Bez cenzure: Ispašta li dobra književnost zbog površnih komercijalnih knjiga?

Tribina 'Bez cenzure', u organizaciji Društva hrvatskih književnika, održat će se u petak 11. ožujka u prostorijama DHK (Trg bana Josipa Jelačića 7/1, Zagreb). Tribina će se pobliže baviti pitanjem ispašta li dobra književnost zbog površnih komercijalnih knjiga. Sudjeluju Nives Tomašević, Miroslava Vučić, Marina Šur Puhlovski i Sonja Zubović.
Najava • 02.12.2021.

OČI U OČI: Marina Šur Puhlovski i Lucia Leman u razgovoru

Književna tribina 'Oči u oči: Marina Šur Puhlovski i Lucia Leman u razgovoru', održat će se u četvrtak 2. prosinca u 20 sati u Knjižnici Marije Jurić Zagorke u Zagrebu.
Najava • 13.09.2020.

13. Vrisak – riječki sajam knjiga i festival autora

Riječki sajam knjiga i festival autora – Vrisak održat će se od 13. do 19. rujna u prostorima zgrade Exportdrva i Guvernerove palače Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka. Trinaesto izdanje donosi više od trideset programa, a ovogodišnje inozemne goste predvode Tanja Stupar Trifunović i Almin Kaplan.
Razgovor • 30.08.2019.

Marina Šur Puhlovski : Kraj priče je njen novi početak, kao što je i kraj života novi početak

Od mladosti bila sam ono što sam u svojim esejima nazvala 'duhovni tragač', tragala sam čitajući, ali i pišući – i upravo sam pisanjem došla do najvažnijih spoznaja, pisanje me je u duhovnom pogledu izgradilo kao drugačiju osobnost od one s kojom sam krenula u život.
Najava • 12.06.2019.

Predstavljanje knjige Marine Šur Puhlovski 'Treći život druge violine'

Predstavljanje nove knjige Marine Šur Puhlovski 'Treći život druge violine' održat će se u srijedu 12. lipnja u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu. O knjizi će govoriti Marina Šur Puhlovski, Jadranka Pintarić i Zoran Ferić. Ulomke iz knjige čita Dunja Sepčić.
Najava • 06.04.2009.

Predstavljanje knjige 'Dnevnik izdržljivosti (1977.-1994.)'

Predstavljanje nove knjige Marine Šur Puhlovski "Dnevnik izdržljivosti (1977.-1994.)"održat će se u ponedjeljak, 6. travnja 2009. u 19 sati u knjižari Profil Megastore u Zagrebu. Knjigu u izdanju Stajergrafa, uz autoricu će predstaviti: Ingrid Šafranek, Jadranka Pintarić, Marijana Rukavina Jerkić i dramski umjetnik Damir Poljičak.
Najava • 10.05.2008.

Predstavljanje nove knjige Marine Šur Puhlovski - 'Novi zapisi s koljena'

Predstavljanje nove knjige Marine Šur Puhlovski "Novi zapisi s koljena", u izdanju SysPrinta, održat će se na sajmu knjiga u Profil Megastoreu u Bogovićevoj 7, u subotu 10. svibnja u 12 sati. Novu knjigu putopisne proze, svojevrsni nastavak "Zapisa s koljena" (2002), uz autoricu će predstaviti Darija Žilić i Tanja Tarbuk.
Najava • 07.02.2008.

Promocija 'Nesanice'

Promocija knjige «Nesanica» Marine Šur Puhlovski održati će se u četvrtak, 7. veljače 2008. u 19 sati u Profil Megastoreu u Zagrebu. Knjigu će uz autoricu predstaviti Ingrid Šafranek, Velimir Visković i Andrea Zlatar, a promociju će voditi Ivica Prtenjača. Scenski nastup režirat će Anica Tomić uz potporu glumačke ekipe.