Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Marina Šur Puhlovski ×

Najava • 13.09.2020.

13. Vrisak – riječki sajam knjiga i festival autora

Riječki sajam knjiga i festival autora – Vrisak održat će se od 13. do 19. rujna u prostorima zgrade Exportdrva i Guvernerove palače Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka. Trinaesto izdanje donosi više od trideset programa, a ovogodišnje inozemne goste predvode Tanja Stupar Trifunović i Almin Kaplan.
Razgovor • 30.08.2019.

Marina Šur Puhlovski : Kraj priče je njen novi početak, kao što je i kraj života novi početak

Od mladosti bila sam ono što sam u svojim esejima nazvala 'duhovni tragač', tragala sam čitajući, ali i pišući – i upravo sam pisanjem došla do najvažnijih spoznaja, pisanje me je u duhovnom pogledu izgradilo kao drugačiju osobnost od one s kojom sam krenula u život.
Najava • 12.06.2019.

Predstavljanje knjige Marine Šur Puhlovski 'Treći život druge violine'

Predstavljanje nove knjige Marine Šur Puhlovski 'Treći život druge violine' održat će se u srijedu 12. lipnja u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu. O knjizi će govoriti Marina Šur Puhlovski, Jadranka Pintarić i Zoran Ferić. Ulomke iz knjige čita Dunja Sepčić.
Najava • 20.06.2018.

Predstavljanje knjige Marine Šur Puhlovski 'Divljakuša'

Predstavljanje nove knjige Marine Šur Puhlovski 'Divljakuša', ovogodišnje dobitnice V.B.Z. nagrade za najbolji neobjavljeni roman, održat će se u srijedu 20. lipnja u zagrebačkom Klubu Botaničar. Uz autoricu o romanu će govoriti Jadranka Pintarić, Olja R. Knežević i Kristina Kegljen.
Vijest • 17.05.2018.

Marina Šur Puhlovski dobitnica je V.B.Z.-ove nagrade za najbolji neobjavljeni roman

V.B.Z.-ova književna nagrada za najbolji neobjavljeni roman dodijeljena je Marini Šur Puhlovski za roman 'Divljakuša'. Svečanost dodjele održana je srijedu navečer u Rijeci u Guvernerovoj palači u sklopu 11. Vriska – festivala autora i sajma knjiga.
Najava • 07.02.2008.

Promocija 'Nesanice'

Promocija knjige «Nesanica» Marine Šur Puhlovski održati će se u četvrtak, 7. veljače 2008. u 19 sati u Profil Megastoreu u Zagrebu. Knjigu će uz autoricu predstaviti Ingrid Šafranek, Velimir Visković i Andrea Zlatar, a promociju će voditi Ivica Prtenjača. Scenski nastup režirat će Anica Tomić uz potporu glumačke ekipe.
Vijest • 02.12.2007.

Hrvatski pisci u Bugarskoj

U sklopu razmjene HDP-a i Bugarskog društva pisaca, u uzvratni posjet Bugarskoj odlaze Luka Milas, Marina Šur Puhlovski, Sanjin Sorel i prevoditeljica Ksenija Marković. Oni će u Bugarskoj boraviti od 03. do 06. 12. 2007. a posjetiti će Sofiju i Veliko Trnovo.