Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Marina Šur Puhlovski ×

Najava • 12.06.2019.

Predstavljanje knjige Marine Šur Puhlovski 'Treći život druge violine'

Predstavljanje nove knjige Marine Šur Puhlovski 'Treći život druge violine' održat će se u srijedu 12. lipnja u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu. O knjizi će govoriti Marina Šur Puhlovski, Jadranka Pintarić i Zoran Ferić. Ulomke iz knjige čita Dunja Sepčić.
Najava • 20.06.2018.

Predstavljanje knjige Marine Šur Puhlovski 'Divljakuša'

Predstavljanje nove knjige Marine Šur Puhlovski 'Divljakuša', ovogodišnje dobitnice V.B.Z. nagrade za najbolji neobjavljeni roman, održat će se u srijedu 20. lipnja u zagrebačkom Klubu Botaničar. Uz autoricu o romanu će govoriti Jadranka Pintarić, Olja R. Knežević i Kristina Kegljen.
Vijest • 17.05.2018.

Marina Šur Puhlovski dobitnica je V.B.Z.-ove nagrade za najbolji neobjavljeni roman

V.B.Z.-ova književna nagrada za najbolji neobjavljeni roman dodijeljena je Marini Šur Puhlovski za roman 'Divljakuša'. Svečanost dodjele održana je srijedu navečer u Rijeci u Guvernerovoj palači u sklopu 11. Vriska – festivala autora i sajma knjiga.
Najava • 16.03.2017.

Tribina Sinestezije : Irena Matijašević, Marina Šur Puhlovski i Olja Knežević

Na tribini pod nazivom Crno pismo u Hrvatskom društvu pisaca gostuje Irena Matijašević. U razgovoru u kojem će sudjelovati i Marina Šur Puhlovski i Olja Knežević, bit će riječi o temi traume, nesanice, o prekrajanju povijesnih narativa, odnosno o povezanosti povijesnog narativa, sjećanja i traume, o ljubavi i samoispitivanju.
Najava • 25.05.2016.

Predstavljanje knjige eseja Marine Šur Puhlovski 'Književnost me iznevjerila'

Predstavljanje knjige eseja Marine Šur Puhlovski 'Književnost me iznevjerila : Eseji s margine' povod je za polemičku tribinu koja će se u srijedu 25. svibnja održati u Društvu hrvatskih književnika. Na tribini će se raspravljati o nekim bitnim pitanjima za književnost, a sudjeluju Ivica Matićević, Boris Perić i autorica.
Najava • 07.02.2008.

Promocija 'Nesanice'