Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 25.11.2021.

Predstavljanje knjige Zorana Pilića 'Pavelova prava ljubav'
Održava se
30.11.2021. u 19:30h

Predstavljanje knjige Zorana PilićaPavelova prava ljubav“ (Hena com, 2021.) održat će se u utorak 30. studenoga u 19.30 u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu (Preradovićeva 5).

O knjizi će govoriti: Neven Vulić (promotor), Jagna Pogačnik (urednica) i Zoran Pilić (autor).

O knjizi:

Pavel Kubiček, glavni lik novog romana Zorana Pilića, prešao je četrdesetu, ali je i dalje poprilično „neposložen“. Kad mu se raspadne stalna veza za koju je mislio da je unatoč svađama vrlo postojana, shvaća (ili ne?) da u svom životu nije postigao baš ništa iznad očekivanja. Posao u studiju za grafički dizajn više je zasluga njegova oca nego njega samoga, a sada je odjednom tu i ta nesretna perilica rublja koju ne zna uključiti… Njegov se život rasipa, Pavel se čini posve izgubljenim, a problemi koje prije nije zamjećivao jednostavno zovu na suočavanje. Pa onda ode u kino (naravno, ne sam), što će poprilično promijeniti tijek događaja u njegovu životu – u smjeru neočekivanog ishoda. 

Obavezno: EU digitalna COVID potvrda ili negativni test (PCR vrijedi 72 sata, brzi antigenski vrijedi 48 sati)

Zoran Pilić

Pavelova prava ljubav

  • Hena com 09/2021.
  • 192 str., tvrdi uvez s ovitkom
  • ISBN 9789532593440
  • Cijena 129.00 kn

Pavel Kubiček na neki je način tipičan (anti)junak našeg doba, (malo stariji) dečko iz urbanog susjedstva u ljubavnom (hm?) romanu koji neodoljivo, već i samim naslovom, podsjeća na romantične komedije koje, kad su inteligentnije, skliznu i u crnu komediju. Na to da je svaka sličnost namjerna podsjeća nas Pilić vješto uklopljenim referencama na filmske naslove. 

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –