Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Zoran Pilić ×

Najava • 30.11.2021.

Predstavljanje knjige Zorana Pilića 'Pavelova prava ljubav'

Predstavljanje knjige Zorana Pilića 'Pavelova prava ljubav' održat će se u utorak 30. studenoga u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu. O knjizi će govoriti Neven Vulić (promotor), Jagna Pogačnik (urednica) i Zoran Pilić (autor).
Najava • 26.03.2018.

Fraktura predstavlja novu knjigu priča Zorana Pilića 'Kad su Divovi hodali zemljom'

U ponedjeljak 26. ožujka 2018. u 19 sati u dvorani Müller kina Europa u Zagrebu (Varšavska 3) nakladnička kuća Fraktura predstavit će novu knjigu priča Zorana Pilića 'Kad su Divovi hodali zemljom'. Uz autora Zorana Pilića o knjizi će govoriti Jagna Pogačnik i Roman Simić.
Najava • 31.05.2016.

Predstavljanje europskog projekta New Voices

Predstavljanje europskog projekta New Voices, u organizaciji platforme Literature Across Frontiers, održat će se u utorak 31. svibnja u Hotel Westin. Pozvani ste na kavu i kolače s ovogodišnjim gostima, partnerima iz LAF-a i domaćim akterima na književnoj sceni, a predstavit će se i dvoje ovogodišnjih laureata: Rumena Bužarovska i Zoran Pilić.
Najava • 13.11.2014.

Splitska Bookvica predstavlja Zorana Pilića

U ovotjednom izdanju književnog programa Bookvica gostuje zagrebački književnik Zoran Pilić koji će publici predstaviti svoju novu knjigu, zbirku priča 'Nema slonova u Meksiku' (Fraktura, 2014.), ali i ostale dijelove svojeg književnog opusa. Pridružit će mu se i gošća iznenađenja, popularna hrvatska književnica.
Najava • 05.09.2008.

Rujansko Zagrijavanje u Bogdanu Ogrizoviću

U petak, 5. rujna 20008., u knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu s početkom u 19.30 sati, započinje nova sezona književnog 'Zagrijavanja' pod vodstvom urednika i pisca Romana Simića Bodrožića. Svojom prozom i poezijom predstavit će se Ivana Peruško, Zoran Pilić, Marijana Ogresta i Lana Derkač.