Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 13.10.2020.

Predstavljanje novoga romana Josipa Mlakića 'O zlatu, ljudima i psima'
Održava se
16.10.2020. u 20h

Predstavljanje novoga romana Josipa Mlakića "O zlatu, ljudima i psima" (Fraktura, 2020.) održat će se u petak 16. listopada u 20 sati u Knjižari Fraktura u Zagrebu (Kneza Mislava 17). 

Razgovor s autorom na tribini Razotkrivanje vodit će urednik Seid Serdarević.
  
Godina je 2084. Svijet je to bliske i nimalo lijepe budućnosti, poharan ratovima, apokaliptičan i beznadan, svijet koji je u svojoj novoj knjizi opisao ponajbolji suvremeni pisac naših prostora Josip Mlakić. Njegov svijet obuhvaća prostor današnje Bosne i Hercegovine u toj budućnosti, nakon niza ratova, čvrstim, opasanim granicama podijeljen na tri države, tri staništa za tri naroda. Svijet kojim lete dronovi, a ljudi najčešće putuju pješice. "O zlatu, ljudima i psima" triptih je o beznađu i potrazi za nadom tamo gdje ona ne postoji. 

***

Tribina Razotkrivanje održat će se uz provođenje i pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera (zaštitne maske su obavezne), a broj mjesta je ograničen. 
 
Razgovor će se moći pratiti uživo i na YouTube-kanalu Fraktura Najbolja Literatura.

Josip Mlakić

O zlatu, ljudima i psima

  • Fraktura 10/2020.
  • 192 str., tvrdi uvez s ovitkom
  • ISBN 9789533582474
  • Cijena 139.00 kn

Godina je 2084. Svijet je to bliske i nimalo lijepe budućnosti, poharan ratovima, apokaliptičan i beznadan, svijet koji je u svojoj novoj knjizi 'O zlatu, ljudima i psima' opisao ponajbolji suvremeni pisac naših prostora Josip Mlakić. Njegov svijet obuhvaća prostor današnje Bosne i Hercegovine u toj budućnosti, nakon niza ratova, čvrstim, opasanim granicama podijeljen na tri države, tri staništa za tri naroda. 

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –