Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 02.11.2018.

Predstavljanje romana Borivoja Radakovića 'Hoćemo li sutra u kino'
Održava se
06.11.2018. u 19h

Predstavljanje novog romana Borivoja Radakovića "Hoćemo li sutra u kino" (V.B.Z., 2018) održat će se u utorak 6. studenog u 19 sati u Klubu Botaničar (Trg M. Marulića 6, Zagreb).

Knjigu će predstaviti: Borivoj Radaković, Tomislav Brlek, Dražen Ilinčić i Drago Glamuzina.

Ulomke iz romana čita: Goran Grgić

Radaković piše suvereno i jezično virtuozno, on je upućen i uvjerljiv, čak i kad prelazi granice do kojih obično dosežu naši pisci, kad se hvata tabua koji su u cjelokupnoj dosadašnjoj hrvatskoj književnosti jedva spomenuti. Ljubavni trokut, ljubomora, fluidni spolni i društveni identiteti, seksualni tabui, društvene frustracije, načini na koje se grade i urušavaju naši intimni svjetovi – sve su to teme u koje duboko zasijeca ovaj obimom mali, ali transgresivan i u kontekstu hrvatske književnosti važan roman. - Zoran Ferić

Borivoj Radaković

Hoćemo li sutra u kino

  • V.B.Z. 10/2018.
  • 148 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789535200673

Ljubavni trokut, ljubomora, fluidni spolni i društveni identiteti, seksualni tabui, društvene frustracije, načini na koje se grade i urušavaju naši intimni svjetovi – sve su to teme u koje duboko zasijeca ovaj obimom mali, ali transgresivan i u kontekstu hrvatske književnosti važan roman Borivoja Radakovića.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –