Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 26.10.2023.

Predstavljanje romana 'Šutnja' Drage Hedla
Održava se
31.10.2023. u 19h

Predstavljanje romana "Šutnja" autora Drage Hedla (Naklada Ljevak, 2023) održat će se u utorak 31. listopada s početkom u 19 sati u Kulturno informativnom centru u Zagrebu (Preradovićeva 5).

O knjizi će govoriti urednik Nenad Rizvanović, redatelj Dalibor Matanić, scenarist Marjan Alčevski te autor Drago Hedl
 
U kriminalističkoj trilogiji, koja se u ovom izdanju prvi put pojavljuje pod zajedničkim imenom "Šutnja", Drago Hedl hrabro je, istinito i književno uvjerljivo pisao o fenomenu dječje prostitucije i trgovine ljudima, na osnovi stvarnih događaja koji su se zbili u Osijeku početkom 2010. godine.
 
Stravične događaje na kojima se roman temelji Hedl je književno vješto isprepleo s intimnim odnosima glavnih junaka i njihovim opsesijama, gubicima i traumama. Uspješna kriminalistička trilogija "Izborna šutnja" (2014.), "Ispovjedna tajna" (2015.) i "Kijevska piletina" (2019.) osječkog pisca i novinara Drage Hedla dobila je svojevrsni produžetak u visokobudžetnoj televizijskoj seriji "Šutnja", nastaloj u suradnji HRT-a i producentske kuće Drugi plan, u režiji Dalibora Matanića te je prikazana, među ostalim, i na platformi HBO Europe. 

Drago Hedl

Šutnja

  • Naklada Ljevak 09/2023.
  • 824 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789533556949

U kriminalističkoj trilogiji, koja se u ovom izdanju prvi put pojavljuje pod zajedničkim imenom 'Šutnja', Drago Hedl hrabro je, istinito i književno uvjerljivo pisao o fenomenu dječje prostitucije i trgovine ljudima, na osnovi stvarnih događaja koji su se zbili u Osijeku početkom 2010. godine. Te strašne događaje Hedl je književno vješto isprepleo s intimnim odnosima glavnih junaka i njihovim opsesijama, gubicima i traumama.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –