Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Nenad Rizvanović ×

Najava • 17.02.2015.

Promocija knjige Dušana Vesića 'Šta bi dao da si na mom mjestu'

Promocija knjige Dušana Vesića 'Šta bi dao da si na mom mjestu : Bijelo Dugme', u izdanju Naklade Ljevak, održat će se u utorak 17. veljače u 20 sati u zagrebačkom KLUB-u. Uz autora, priču o Bijelom dugmetu predstavit će Ante Perković, Goran Kulenović, Slaven Knezović i Nenad Rizvanović.
Najava • 25.11.2014.

Predstavljanje knjige Drage Hedla 'Izborna šutnja'

Predstavljanje nove knjige Drage Hedla 'Izborna šutnja' održat će se utorak 25. studenog u Dvorani Müller Kina Europa u Zagrebu. Riječ je o njegovom prvom kriminalističkom romanu koji će uz autora, predstaviti Vladimir Faber, Denis Kuljiš i Nenad Rizvanović.
Najava • 11.07.2007.

Predstavljanje nove knjige Borisa Dežulovića : Poglavnikova bakterija

Izdavačka kuća V.B.Z. poziva Vas na predstavljanje nove knjige Borisa Dežulovića: «Poglavnikova bakterija» koje će se održati u srijedu, 11. srpnja 2007. godine, u 19.00 sati, u Profil Megastoreu, Bogovićeva 7 u Zagrebu. Knjigu u kojoj se opet prepoznaju vrline koje su ovog pisca učinile tako omiljenim diljem jugoslavenskih prostora, uz autora će predstaviti Miljenko Jergović i Nenad Rizvanović.
Najava • 03.03.2007.

'Drugi poljubac Gite Danon' u Mercatoneu

U trgovačkom centru Emmezeta - Mercatone u Zagrebu, ovu će se subotu održati predstavljanje i potpisivanje nove knjige izabranih priča našeg poznatog pisca i novinara Miljenka Jergovića - "Drugi poljubac Gite Danon". Uz autora Miljenka Jergovića o knjizi će govoriti i urednik Nenad Rizvanović. U sklopu ovog gostovanja Jergović će predstaviti i biblioteku "Historijska čitanka Miljenka Jergovića" koju...
Najava • 29.11.2006.

PROMOCIJA : Peta strana svijeta

Putopis Jasena Boke «Peta strana svijeta»predstaviti će se u srijedu, 29. studenog 2006. godine u 18:30 sati u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici, Ulica Hrvatske bratske zajednice 4, Zagreb. Ovo ukoričeno uskrsnuće već, barem u Hrvatskoj, pomalo zamrle putopisne forme predstaviti će Jasen Boko, Siniša Pavić, novinar, Hrvoje Šalković, pisac i Nenad Rizvanović, urednik knjige.
Vijest • 19.12.2005.

Kad je rock bio mlad