Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 17.06.2021.

Predstavljanje romana 'U ime mafije' Maxa Bunkera – knjige potpisuje Severina
Održava se
18.06.2021. u 20:30h

U petak, 18. lipnja u 20,30 u Malom pogonu Tvornice kulture u Zagrebu (Ljudevita Posavskog 1), na festivalu Crtani romani šou, izdavačka kuća Sandorf predstavlja prvi prijevod kriminalističkog romana "U ime mafije" Maxa Bunkera, strip scenarista i tvorca slavnih stripova, među kojima je i "Alan Ford", koji je kod nas stekao kultni status. 

Maxa Bunkera, prvaka svjetskog humorističkog kriminalističkog žanra, na promociji će dostojno predstavljati estradna zvijezda Severina, koja je na naslovnici ovoga romana utjelovila femme fatale – blues pjevačicu Sharon, te će poslije promocije za sve fanove Bunkera, Alana Forda i kriminalističkog žanra potpisivati knjige. 

U promociji također sudjeluju prevoditeljica Antonija Radić, urednik Ivan Sršen i kazališni redatelj Matko Sršen.

Serija romana o detektivu Finziju kultnog talijanskog strip autora Maxa Bunkera u Italiji je popularnija čak i od njegove serije stripova o Alanu Fordu. Ovim prijevodom, domaća publika konačno ima priliku upoznati se s briljantnim milanskim privatnim detektivom Riccardom Finzijem, po čijim je slučajevima snimljen igrani film Agenzia Riccardo Finzi... praticamente detective. Finzijeva nonšalancija i spretnost, karakteristične za protagoniste noir krimića, pomiješane su s komičnim cinizmom i zajedljivošću tipičnom za sve Bunkerove likove, a romani iz serije o detektivu Finziju nose i prepoznatljivu burleskno-crnohumornu notu.

Max Bunker

U ime mafije

  • Prijevod: Antonija Radić
  • Sandorf 04/2021.
  • 162 str., meki uvez
  • ISBN 9789533513317
  • Cijena 95.00 kn

Serija romana o detektivu Finziju kultnog talijanskog strip autora Maxa Bunkera u Italiji je popularnija čak i od njegove serije stripova o Alanu Fordu. Finzijeva nonšalancija i spretnost, karakteristične za protagoniste noir krimića, pomiješane su s komičnim cinizmom i zajedljivošću tipičnom za sve Bunkerove likove, a romani iz serije o detektivu Finziju nose i prepoznatljivu burleskno-crnohumornu notu.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –