Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Crtani romani šou ×

Najava • 11.05.2018.

U petak 11. svibnja 2018. u Zagrebu počinju CRŠ Zagreb Comic Con i SFeraKon

Istog dana, u petak 11. svibnja 2018. Zagrebu će započeti dvije menifestacije s već podužom tradicijom: Crtani romani šou i SferaKon. CRŠ Zagreb Comic Con 2018. ugostit će brojne strip autore, a i posjetitelje SFeraKona očekuju brojna predavanja, paneli, radionice, igraonice...
Najava • 13.05.2016.

Crtani Romani Šou, 19. međunarodni festival stripa u Zagrebu

Crtani Romani Šou, najdugotrajniji festival stripova u Hrvatskoj, održava se od 13. do 15. svibnja u prostorima Hrvatskog Društva Likovnih Umjetnika, popularnoj Đamiji, te dovodi brojne međunarodne i domaće autore, uključujući legende devete umjetnosti: crtača Hermanna Hoppena (Jeremiah) i scenarista Alfreda Castellia, tvorca Martina Misterije.
Najava • 15.05.2015.

18. međunarodni festival stripa - Crtani romani šou

Svi ljubitelji stripa imat će priliku uživati u bogatom programu Međunarodnog festivala stripa koji će se drugu godinu za redom održati u HDLU te u Kinu Grič, gdje će se tijekom trajanja festivala održati Revija Super Filmova.
Vijest • 16.05.2014.

Festival stripa Crtani romani šou, od 16. do 18. svibnja, u Domu HDLU-a

Ovogodišnji Festival stripa Crtani romani šou ugošćuje u Domu HDLU-a zvijezde inozemnog i domaćeg stripa. Postavljene su dvije izložbe - originalnih radova maestra Galliena Ferrija, vizualnog oca 'Zagora' i 'Made in Cro' s recentnim radovima hrvatskih strip autora. Tijekom festivala u galeriji Bačva odvijat će se sajam stripova.
Najava • 06.05.2014.

Strip-tease Matka Vladanovića: Crtani Romani Šou

Na tribini 'Strip-tease Matka Vladanovića' u utorak 6. svibnja u klubu Booksa gostuje Slaven Gorički, direktor poznatog i omiljenog strip festivala Crtani Romani Šou. Voditelj tribine Matko Vladanović s gostom će razgovarati o programu festivala, izazovima festivalske produkcije i budućnosti CRŠ-a.