Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Crtani romani šou ×

Najava • 18.06.2021.

Predstavljanje romana 'U ime mafije' Maxa Bunkera – knjige potpisuje Severina

Izdavačka kuća Sandorf predstavlja prvi prijevod kriminalističkog romana 'U ime mafije' Maxa Bunkera. Ovog prvaka svjetskog humorističkog kriminalističkog žanra, na promociji će dostojno predstavljati estradna zvijezda Severina, koja je na naslovnici utjelovila 'femme fatale' romana, te će poslije promocije za sve fanove potpisivati knjige.
Najava • 11.05.2018.

U petak 11. svibnja 2018. u Zagrebu počinju CRŠ Zagreb Comic Con i SFeraKon

Istog dana, u petak 11. svibnja 2018. Zagrebu će započeti dvije menifestacije s već podužom tradicijom: Crtani romani šou i SferaKon. CRŠ Zagreb Comic Con 2018. ugostit će brojne strip autore, a i posjetitelje SFeraKona očekuju brojna predavanja, paneli, radionice, igraonice...
Najava • 13.05.2016.

Crtani Romani Šou, 19. međunarodni festival stripa u Zagrebu

Crtani Romani Šou, najdugotrajniji festival stripova u Hrvatskoj, održava se od 13. do 15. svibnja u prostorima Hrvatskog Društva Likovnih Umjetnika, popularnoj Đamiji, te dovodi brojne međunarodne i domaće autore, uključujući legende devete umjetnosti: crtača Hermanna Hoppena (Jeremiah) i scenarista Alfreda Castellia, tvorca Martina Misterije.
Najava • 15.05.2015.

18. međunarodni festival stripa - Crtani romani šou

Svi ljubitelji stripa imat će priliku uživati u bogatom programu Međunarodnog festivala stripa koji će se drugu godinu za redom održati u HDLU te u Kinu Grič, gdje će se tijekom trajanja festivala održati Revija Super Filmova.
Vijest • 16.05.2014.

Festival stripa Crtani romani šou, od 16. do 18. svibnja, u Domu HDLU-a

Ovogodišnji Festival stripa Crtani romani šou ugošćuje u Domu HDLU-a zvijezde inozemnog i domaćeg stripa. Postavljene su dvije izložbe - originalnih radova maestra Galliena Ferrija, vizualnog oca 'Zagora' i 'Made in Cro' s recentnim radovima hrvatskih strip autora. Tijekom festivala u galeriji Bačva odvijat će se sajam stripova.
Najava • 24.11.2006.

9. Festival stripa : Crtani romani šou

Deveti međunarodni festival stripa Crtani romani šou ove se godine održava u ZKM-u, od 24. do 26. studenog, a gosti će biti ugledni autor Igor Kordej i legendarni tvorac "Alana Forda" Max Bunker. Osim izložbi Bunkera i Kordeja, te organiziranog druženja s njima, na Festivalu ćete moći pogledati izložbu natječajnih radova na temu Vampir, sudjelovati na strip radionicama, te prisustovati filmskim...