Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 15.05.2018.

Predstavljanje romana 'Uvjerljivo drugi' Svena Popovića u Močvari
Održava se
17.05.2018. u 20h

Sven Popović: Uvjerljivo drugi

Predstavljanje nove knjige Svena Popovića, romana "Uvjerljivo drugi" održat će se u četvrtak, 17. svibnja, s početkom u 20 sati u Klubu Močvara (Trnjanski nasip bb, Zagreb).

Sudjeluju: Sven Popović, Darko Šeparović, i Roman Simić.


***

A o čemu Popovićev mladi pisac piše? Uglavnom, o onome što živi. O ljubavi i djevojkama, o izlascima i lutanjima, o poslu koji se odrađuje i prijateljstvu koje se stavlja na kušnju, o sanjarenju i životarenju, o nikada prvima, ali uvjerljivo drugima, o svoj sili bendova čija je glazba soundtrack uz koji se lako može zaboraviti i(li) otplesati život. Naravno, Popovićev pisac piše i o pisanju.

Ako i nije generacijski, "Uvjerljivo drugi" roman je koji od prvog do zadnjeg retka govori o sada, tjerajući nas da se zamislimo nad onim što će nas, i naše klince, u zemlji u kojoj živimo dočekati sutra. Poetična i duhovita, brza i samoironična, Uvjerljivo drugi uvjerljiva je (i) druga knjiga jednoga od najzanimljivijih glasova nove hrvatske književnosti.

Sven Popović

Uvjerljivo drugi

  • Fraktura 04/2018.
  • 208 str., tvrdi uvez s ovitkom
  • ISBN 9789532669558
  • Cijena 129.00 kn

U svom prvom romanu 'Uvjerljivo drugi' Sven Popović uglavnom piše o onome što živi. O ljubavi i djevojkama, o izlascima i lutanjima, o poslu koji se odrađuje i prijateljstvu koje se stavlja na kušnju, o sanjarenju i životarenju, o nikada prvima, ali uvjerljivo drugima, o svoj sili bendova čija je glazba soundtrack uz koji se lako može zaboraviti i(li) otplesati život. Naravno, Popovićev pisac piše i o pisanju.

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –