Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Sven Popović ×

PODCAST • 18.12.2019.

Sven Popović čita ulomke iz romana 'Uvjerljivo drugi'

Gost naše rubrike Podcast je Sven Popović koji će vam pročitati tri ulomka iz svog romana 'Uvjerljivo drugi'. 'To je mladenački roman o prekidu, gradu, prijateljstvima, o odrastanju u konačnici, a dijelovi koje ću čitati su dijelovi koje uvijek čitam uživo jer su neka vrsta best off-a, mislim da nude najbolji uvid u to o kakvom je romanu riječ...' Pa poslušajmo...
Najava • 30.06.2018.

Ljeto u MSU: Marija Dejanović i Sven Popović

U sklopu Ljeta u MSU, u subota 30. lipnja održat će se književna večer na kojoj će gostovati Marija Dejanović i Sven Popović koji će razgovarati o pisanju, svojim poetikama, uzorima i stremljenjima, o tome što čini generaciju te o ljubavi i drugim nečistim silama.
Najava • 17.05.2018.

Predstavljanje romana 'Uvjerljivo drugi' Svena Popovića u Močvari

Predstavljanje nove knjige Svena Popovića, romana 'Uvjerljivo drugi' održat će se u četvrtak, 17. svibnja, s početkom u 20 sati u Klubu Močvara (Trnjanski nasip bb, Zagreb). Sudjeluju: Sven Popović, Darko Šeparović, i Roman Simić.
Kritika • 05.03.2018.

Santiago Roncagliolo : Noć pribadača

Idealno štivo za plažu ili za ostati doma pod dekicom. Mračni coming of age koji vjerno dočarava nestabilnu državu (u tome će se mnogi čitatelji s ovih prostora pronaći), školske dane i seksualne i ine frustracije. Gotovo da ćete svakom novom stranicom osjetiti miris groznih dezodoransa.
Najava • 28.09.2017.

Novozagrebačka tribina : Ivica Prtenjača

Otkazuje se gostovanje Ivice Prtenjače na Novozagrebačkoj tribini u Knjižnici Vjekoslava Majera, u četvrtak 28. rujna. Umjesto njega gosti tribine su mladi autori: Sven Popović i Ivan Jozić. Tribinu moderira Maja Hrgović.