Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 06.02.2018.

Predstavljanje slikovnice 'Šporki Špiro i Neposlušna Tonka' Olje Savičević Ivančević i Svjetlana Junakovića
Održava se
08.02.2018. u 17:30h

Predstavljanje slikovnice za djecu "Šporki Špiro i Neposlušna Tonka" (Sandorf, 2017), autorice teksta Olje Savičević Ivančević i ilustratora Svjetlana Junakovića, održat će se u četvrtak, 8. veljače u 17,30 sati, u Knjižari Ljavak u Zagrebu (Trg bana Jelačića 17).

Priča o prijateljstvu dobro odgojene djevojčice Tonke koja traži svoj glas i odmetnika Šporkog Špire. Njih dvoje se sretnu jednog običnog utorka u Utorku kada Špiro pročita oglas u kojem se traži izgubljeni glas jedne Tonke. Pustolovina u koju će iz sigurnog susjedstva krenuti Tonka i Špiro i u kojem će sresti pohlepnu i bezobraznu Igrušu Plakušu, pokazat će se na trenutak opasnom - ali tako uvijek biva prije nego što se, zbog srčanih junaka, stvari promijene na bolje.

Na promociji sudjeluju autorica Olja Savičević Ivančević, ilustrator Svjetlan Junaković, razgovor vodi Ivana Bodrožić a stihove iz knjige čita Frano Mašković.

Olja Savičević Ivančević

Šporki Špiro i Neposlušna Tonka

  • Sandorf 11/2017.
  • 24 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789533510378
  • Cijena 85.00 kn

Neposlušna Tonka je djevojčica koja živi u gradu Utorku, u kojem se svi, osim nje, slijepo drže pravila, a Šporki Špiro - dječak 'na zlu glasu' - živi u pričama, u naklapanjima i razgovorima! Njih dvoje se sretnu jednog običnog utorka u Utorku kada Špiro pročita oglas u kojem se traži izgubljeni glas jedne Tonke. Pustolovina u koju će njih dvoje krenuti, pokazat će se na trenutak opasnom...

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –