Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Svjetlan Junaković ×

Najava • 08.02.2018.

Predstavljanje slikovnice 'Šporki Špiro i Neposlušna Tonka' Olje Savičević Ivančević i Svjetlana Junakovića

Predstavljanje slikovnice za djecu 'Šporki Špiro i Neposlušna Tonka' Olje Savičević Ivančević i Svjetlana Junakovića, održat će se u četvrtak, 8. veljače u Knjižari Ljavak u Zagrebu. Na promociji sudjeluju Olja Savičević Ivančević i Svjetlan Junaković, razgovor vodi Ivana Bodrožić a stihove iz knjige čita Frano Mašković.
Vijest • 02.06.2017.

Rezultati natječaja za plakat Festivala svjetske književnosti 2017.

Nakladnička kuća Fraktura i Akademija likovnih umjetnosti u Zagrebu proveli su prvi put natječaj za izradu plakata za Festival svjetske književnosti koji će se u rujnu peti put održati u Zagrebu. Žiri je odlučio da je pobjednički plakat studenta Roberta Fenricha, a drugo i treće mjesto osvojile su Lucija Žuti i Laura Martinović.
Najava • 28.02.2008.

Promocija nagrađivanih knjiga Svjetlana Junakovića

Promocija nagrađivanih knjiga Svjetlana Junakovića: «Velika knjiga portreta», «Moj put - priča o cipelama», «Mali veliki svijet» i «Ljubav spašava živote», održati će se u četvrtak 28. veljače u Društvu hrvatskih književnika u Zagrebu (Trg bana Jelačića 7/1) s početkom u 19:30 sati.
Vijest • 15.02.2008.

Dodjela nagrade 'Grigor Vitez' 2007.

U srijedu, 20. veljače 2008. godine s početkom u 18 sati u Zagrebačkom kazalištu lutaka održati će se svečana dodjela Nagrade "Grigor Vitez" za 2007. godinu - naše najstarije nagrade koja se dodjeljuje književnicima i likovnim umjetnicima za njihova autorska dostignuća u knjigama za djecu. Ove će godine "Ptica" odletjeti u ruke Hrvoja Hitreca i Svjetlana Junakovića..
Najava • 09.11.2007.

Predstavljanje Algoritmovih autora na Interliberu

Na Algoritmovom štandu na Interliberu u paviljonu 5, štand 4c, u petak i subotu organizirano je druženje autora s publikom i potpisivanje knjiga. Publici će se predstaviti Algoritmovi autori: Svjetlan Junaković, Sanja Lovrenčić, Nada Gašić i Igor Kokoruš Lebovski, te novi autori, debitanti biblioteke 'KaLibar': Ivan Vidić, Marijana Ogresta, Zdenko Mesarić i Zoran Tomić.