Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 05.05.2021.

Predstavljenje romana Ivane Šojat 'Štajga ili put u maglu'
Održava se
07.05.2021. u 20h

Novi roman Ivane Šojat "Štajga ili put u maglu" knjiga je mjeseca svibnja prema izboru književnog magazina BestBook. Roman će biti predstavljen u petak 7. svibnja u 20 sati u Knjižari Fraktura u Zagrebu.

O knjizi će govoriti Ivana Šojat, Seid Serdarević i Emirat Asipi.
  
"Štajga ili put u maglu" roman je o Hrvatskoj danas, o zemlji koju napuštaju mladi, u kojoj sve završava kao na slijepom peronu, o ljudima koji moraju pronaći sebe da bi mogli shvatiti druge. O ljubavi, koju treba njegovati poput krhke biljke, o obitelji koja nestaje. Ivana Šojat ispisala je posvetu željeznici i vremenu u kojem je gradić u panonskoj ravnici imao perspektivu, ljudima koji su zaspali i zapeli u noćnoj mori, ali koji imaju nadu da će se iz nje probuditi.

Predstavljanje knjige mjeseca BestBooka održat će se uz provođenje i pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera, a broj posjetitelja u Knjižari Fraktura bit će ograničen na 12, stoga je potrebno prijaviti se na promocije@fraktura.hr.

Razgovor ćete moći pratiti uživo na YouTube kanalu i na FB profilu Fraktura – najbolja literatura te na FB stranicama magazina BestBook, Express i 24sata.

Ivana Šojat

Štajga ili put u maglu

  • Fraktura 03/2021.
  • 240 str., tvrdi uvez s ovitkom
  • ISBN 9789533583600

'Štajga ili put u maglu' roman je o Hrvatskoj danas, o zemlji koju napuštaju mladi, u kojoj sve završava kao na slijepom peronu, o ljudima koji moraju pronaći sebe da bi mogli shvatiti druge. Ivana Šojat ispisala je posvetu željeznici i vremenu u kojem je gradić u panonskoj ravnici imao perspektivu, ljudima koji su zaspali i zapeli u noćnoj mori, ali koji imaju nadu da će se iz nje probuditi.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –