Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 14.02.2014.

Promocija biblioteke SLIKOVNICA - PROZOR U SVIJET
Održava se
15.02.2014.

Promocija biblioteke SLIKOVNICA - PROZOR U SVIJET Knjige u centru održat će se u subotu 15. veljače u 12 sati u Knjižnici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu. U biblioteci je dosad objavljeno 12 autorskih slikovnica domaćih autora.

U neformalnom druženju s vama će vrijeme do subotnjeg ručka podijeliti pisci i ilustratori: Marijana Jelić, Sanja Pribić, Dilana Bernobić, Ana Ðokić, Tomislav Tomić, Darko Macan i Zoran Pongrašić (a možda i Ivana Guljašević i Bruno Kuman).
 
U biblioteci SLIKOVNICA - PROZOR U SVIJET dosad su objavljene slikovnice: "Trči, Giza! Trči!" (priznanje White Ravens za najbolju hrvatsku slikovnicu) Ana Ðokić i Dilana Bernobić; "Zašto", Zoran Pongrašić, Ivan Gregov; "Školice za tratinčicu", Ana Ðokić & Tomislav Zlatić; "Coprnica Dragica", Marijana Jelić; "Putovanje plave suze", Sanja Pribić; "Tri sestre", Ana Ðokić i Nina Mašina; "Postoji/ne postoji" Tomislav Tomić; "Voli me/ne voli me", grupa autora; "O djevojčici koja nije znala crtati, velikom čarobnjaku i zaljubljenom krokodilu" (priznanje Ministarstva kulture RH za jednu od dvadeset najkvalitetnijih knjiga u 2013. godini) Ana Ðokić i Darko Macan; "Mali Mo", Ana Ðokić & Ivana Guljašević; "Jesi li tu? Tu sam!" Ana Ðokić i Branka Hollingsworth i "Zabrinuta Jasenka", Zoran Pongrašić, Marijana Jelić.

Pojedini naslovi dobili su priznanja: GRIGOR VITEZ za nakladništvo za djecu, WHITE RAVENS priznanje za najbolju hrvatsku slikovnicu, te priznanje Ministarstva kulture RH za jednu od najboljih 20 knjiga u 2013. godini.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –