Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 07.02.2017.

Promocija priručnika za kreativno pisanje 'Autopsija teksta' Nebojše Lujanovića
Održava se
10.02.2017. u 19h

Promocija priručnika za kreativno pisanje "Autopsija teksta" Nebojše Lujanovića, znanstvenika, predavača i jednog od najboljih prozaika mlađe generacije, u izdanju Centra za kreativno pisanje (CeKaPe), održat će se u petak 10. veljače u 19 sati u zagrebačkom Botaničar baru (Trg Marka Marulića 6).

Nebojša Lujanović je na temelju znanja i petogodišnjeg iskustva vođenja radionica kreativnog pisanja, napisao jedinstveni priručnik za sve one koji pišu, žele pisati ili su tek zaljubljenici i književnosti i čitanje.

Uz autora, na promociji će razgovarati Kristian Novak i Korana Serdarević. Moderira Sanja Vučković.

„Ukratko, knjiga Autopsija teksta sadrži sve, baš sve, što bi trebao sadržavati priručnik za polaznike radionica kreativnog pisanja. Konačno, na jednom mjestu imamo naputke i o onome što bi trebalo prethoditi odluci o pisanju, a to je savladavanje zanata, usvajanje temeljnih gradbenih elemenata književnog teksta, i čitanje velikih, i vježbanje, i ocjenjivanje i slušanje drugih” - Julijana Matanović

Nebojša Lujanović

Autopsija teksta : Priručnik za kreativno pisanje

  • Centar za kreativno pisanje 12/2016.
  • 258 str., meki uvez
  • ISBN 9789538019098
  • Cijena 129.00 kn

'Autopsija teksta: Priručnik za kreativno pisanje' Nebojše Lujanovića, znanstvenika, predavača i jednog od najboljih suvremenih prozaika mlađe generacije, jedinstven je priručnik za sve one koji pišu, žele pisati ili su tek zaljubljenici i književnosti i čitanje. Priručnik sadrži sve što bi trebao sadržavati priručnik za polaznike radionica kreativnog pisanja.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –