Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 19.04.2018.

Svečana dodjela nagrada literarnoga natječaja 'Ja sam pisac' 2018.
Održava se
23.04.2018. u 15h

Povodom manifestacije Noć knjige 2018. nakladnička kuća Znanje u suradnji s portalom za knjigu i kulturu Moderna vremena i Prvom gimnazijom organizirala je literarni natječaj za učenike srednjih škola pod nazivom Ja sam pisac. 

Svečana dodjela nagrada održat će se u Noći knjige, 23. travnja s početkom u 15 sati u Kulturnom centru Travno u Zagrebu (Božidara Magovca 17).

U prigodnom književno-glazbenom programu sudjeluju vokalna skupina "Hrvatske ružice" (pod vodstvom prof. Kristine Repar), Dramska družina "Gordogan" (pod vodstvom prof. Ivana Janjića), pjesnik i profesor Goran Gatalica koji će govoriti o svojoj nagrađivanoj zbirci poezije "Kozmolom".

Nagrade će pobjednicima natječaja uručiti urednice nakladničke kuće Znanje. Pobjednici će biti nagrađeni prikladnim nagradnim paketima knjiga u izdanju Znanja i objavom pobjedničkih priča na portalu za knjigu i kulturu Moderna vremena, te na internetskim i Facebook stranicama Znanja. Uz objavljene pobjedničke priče na portalu će autore nagrađenih priča kratkim intervjuima predstaviti učenici I. gimnazije pod vodstvom prof. hrv. jezika Antonije Sikavica Joler.

Urednici Znanja zainteresiranoj će publici biti na raspolaganju za sva pitanja vezana uz rad u nakladništvu ili savjete za poboljšanje tehnike pisanja.

Program (organizira I. gimnazija):

Ulaz slobodan!

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –